Sopron.info.hu

Ajándékozz fesztivált!

  2007 dec 20 / #Volt Fesztivál 2008

Ajándékozz fesztivált!A 2008-as nyár legjobb élményeit ajándékozhatja szeretteinek, aki akciós Sziget, VOLT illetve Balaton Sound bérletet vásárol karácsonyra. Az elővételes árú jegyekhez most vásárlási utalvány is társul. A fesztivál-bérletekért Üdülési Csekkel valamint Sodexho utalvánnyal is lehet fizetni.

2008. július 2-5-ig várja látogatóit a hazai fesztiválpaletta legnagyobb vidéki rendezvénye, a soproni VOLT. A változatos programokat felsorakoztató fesztivál évek óta több és több látogatót vonz, 2007-ben volt már olyan nap is, mikorra elfogytak a jegyek, és teltházas volt a VOLT.

Érdemes tehát minél hamarabb beszerezni a VOLT bérletet. Erre alkalom a mostani karácsonyi akció, amikor 14.900 forintért lehet elővételben megkapni (helyszínen ez 16.900 Ft lesz) a négy napra szóló jegyet, amihez most 2000 forintos VOLT BOLT ajándékutalvány is jár. A bérletekhez járó vásárlási utalványt fesztiválos relikviák és egyéb pólók, ajándéktárgyak vásárlásához biztosít kedvezményt, melyet a Klauzál téri VOLT Boltban lehet levásárolni.

Hatalmas sikerrel robbant a köztudatba idén nyáron a Balaton Sound, amely új jelentést adott a balatoni nyaralásnak. A Zamárdi szabadstrandon rendezendő, szolgáltatásaiban és programkínálatában is kiemelkedően magas színvonalú fesztiválra szóló bérletet tehet most a karácsonyfa alá, aki elővételben 16 900 forintért vásárol Balaton Sound bérletet (helyszínen 19 900 Ft), s ehhez is természetesen kap 2000 Ft-os VOLT BOLT ajándékutalványt. A Balaton Sound – a VOLT-ot követő hétvégén – 2008. július 10-13 közöttt kerül megrendezésre.

További előnyöket nyújt a VOLT-BalatonSound kombinált bérlet. Az akció keretében most a két fesztiválra 29 900 forintért lehet jegyet váltani, amihez 3000 Ft-os ajándékutalvány is társul.

Öt plusz egy napos Sziget várja idén a látogatókat 2008. augusztus 12-18 között a Hajógyári Szigeten. A környező kerületek miatti kényszerű kurtítást a szervezők úgy igyekeznek kompenzálni, hogy a korábban hét napra tervezett programköltségvetés most öt napra osztják el, így többet tudnak a nemzetközi sztárokra költeni. A rövidebb, de „sűrűbb” Szigetre most a tavalyi elővételes áron – és egy 3000 forintos ajándékutalvánnyal megtoldva – lehet bérletet venni, a „hazamenőst” 25 000, a nulladik napra is érvényes, “ottalvóst” 30 000 forintért, mely a tavalyi áraknak megfelelően 5000 illetve 7500 forint kedvezményt jelent a rendes árakhoz képest.

A szervezők már gőzerővel dolgoznak azon, hogy az idei évet is túlszárnyaló programkínálattal és szolgáltatásokkal lephessék meg vendégeiket. A világsztárokat közvetítő ügynökségekkel folytatott tárgyalások azt jósolják, hogy a következő évben eddig soha nem látott nemzetközi sztárkínálat jellemzi majd a VOLT Fesztivált, a Balaton Soundot és a Szigetet.

A fesztiválbérleteket a rendezvények honlapján, Budapesten a Klauzál téri VOLT BOLTban illetve országszerte, a kijelölt boltokban lehet most elővételben megvásárolni. A budapesti VOLT BOLT-ban és a soproni jegyelővételi helyen Üdülési csekket, valamint valamennyi, a karácsonyi akcióban résztvevő jegyterjesztési ponton, Sodexho Kultúra- és Ajándék utalványt is elfogadnak.

Bővebb információ, a jegyelővételi helyek listája és az utalványok beváltásának feltételeiről a fesztiválok honlapjain, a www.sziget.hu/fesztival, a www.volt.hu, illetve a www.balatonsound.hu oldalon találhatók.

Jegyelővételi helyek:
Online
Fesztiválok honlapjain: www.volt.hu , www.balatonsound.hu, www.sziget.hu/fesztival

Offline
o Sopron: Gyógynövénybolt (Várkerület 85.) – – Üdülési csekkel is!