Sopron.info.hu

A.J.Christian táborok 2009.

  2009 márc 31 / #ezo

CSEND KURZUS – FÉRFIAKNAK A kurzus időpontja: 2009.07.27.- 08.05.
CSEND KURZUS – NŐKNEK A kurzus időpontja: 2009.08.10.- 08.19.

Kérésünkre A. J. Christian – a „Mit keresett ISTEN a nappalimban és hálószobában?” könyvek Tudatos Létezője – elvállalta egy JELEN-LÉT kurzus vezetését. A kurzus célja, hogy megtapasztalhasd a lelkedet, a teljesebb lényedet, hogy megélhesd önmagad a hétköznapokban és a spirituális világban.

Mivel Christian nem hisz az egy perces beavatások adta megvilágosodásban, ezért a kurzus megszakítás nélkül 10 napig tart! Ez idő alatt csak magaddal foglalkozol – nem kommunikálsz senkivel – így a folyamatos gyakorlás hatására megtapasztalhatod azt a Figyelmet és Tudatosságot, amelyről a mesterek és a bölcsek évezredek óta beszélnek.

Külön kurzus lesz férfiaknak és nőknek. Amikor Christiant megkérdeztük, hogy miért, azt mondta, hogy egynemű környezet megkönnyíti az elmélyülést, illetve így még hatékonyabb gyakorlatokat tudtok elvégezni…

A Jelen és a Tudatosság megtapasztalása általában a csenden keresztül történik. Nem a külső némaságban, a zajtalan világban, hanem a te belső csendedben. Hogy ezt megtapasztald, el kell engedned magadból mindent, hogy pedig az életed részévé váljon, és a hétköznapok világában is alkalmazni tudd, tudatossá kell tenni.

A 10 nap minderre elegendő: mivel ez alatt az idő alatt nem beszélhetsz, nem kommunikálhatsz – még szemkontaktus vagy mutogatás szintjén sem – senkivel, ezért a fejedben lévő zűrzavar szép lassan kikopik belőled; a rád rakódott illúziók és te különválsz, a szívedben pedig nem marad más, mint nyugalom és béke, amely megszüli a szeretetet…

S mivel a 10 nap alatt nem figyelhetsz semmire, csak saját magadra – nem olvashatsz, nem hallgathatsz zenét, nem ehetsz csak azért, hogy eltereld a figyelmedet – ezért egyszer csak megéled önmagad. Természetesen a hétköznapi életedben is meg kell majd élned a Figyelmet, de a kurzus után ez nem lesz nehéz; tiéd lesz a lehetőség, majd csak cselekedned kell.

Mivel a nagy változásokért nagyot kell cselekedni, ez a tíz nap nagy szellemi és lelki erőpróba! A folyamatos csend, a különféle gyakorlatok és az állandó figyelem, komoly teher lehet még a legtapasztaltabb útkeresők számára is. Azonban ha szeretnéd megtapasztalni mindazt, amiről eddig csak olvastál, vágj bele bátran, mert gondolj bármit is magadról, végtelen lehetőségek vannak benned.

Ha már voltál a tavalyi Csend-kurzuson, jó, ha tudod, hogy az idei sokkal mélyebb, intenzívebb lesz. Mivel a létszám igencsak korlátozott, csak akkor gyere el, ha komolyan végig akarod csinálni – ha tavaly nem bírtad ki beszéd nélkül, gondold végig a jelentkezésedet…

A részvételhez a következő feltételek szükségesek:

  • Be kell töltened a 18. évedet
  • Szólnod kell, ha gyógyszeres kezelés alatt állsz
  • Ha gyermeket vársz, a magzatod nem lehet idősebb három hónapnál

A kurzus menete:
A tíz napot több ágyas szobákban fogod eltölteni. Napi két étkezés lesz, alkoholt inni nem szabad. A tábor területe több hektár, sokkal több lehetőséged lesz az elvonulásra. Hozz magaddal fürdőruhát. A kurzusnak egyetlen kötelező szabálya van: senkivel sem beszélhetsz, senkivel sem kommunikálhatsz – még mutogatással, tekintettel sem – a 10 nap alatt. E szabály be nem tartása azonnali kizárást jelent!

Mivel a kurzust csak korlátozott létszámmal tudjuk megtartani a részvételt a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani.
Jelentkezés és bővebb információ:

Telefonon Vicente Leticia 06 70 365 4976, vagy emailben letko@t-online.hu