Sopron.info.hu

A.J.Christian teltházas előadást tartott Sopronban!

  2008 okt 20 / #ezo

A.J.Christian teltházas előadást tartott Sopronban!2008.10.18.-án hazánk egyik legnagyobb spirituális írója, előadója, A.J.Christian előadást tartott Sopronban, a Pannonia Med Hotel konferenciatermében. Az előadást hatalmas érdeklődés előzte meg, hiszen hosszú idő után először látogatott vidékre. Az előadás híre bejárta a környező megyéket, és átnyúlt határainkon túlra is.

Az előadásra számos városból jöttek hallgatók: Budapestről, Bécsből, Mosonmagyaróvárról, Győrből, Kaposvárról, Szombathelyről, Keszthelyről stb. Összesen több mint 310 ember gyűlt össze, az előadás kezdetére. A későn érkezőknek már nem tudtunk ülőhelyet biztosítani, de ez nem okozott senkinek problémát, mert a jelenlét a fontos, így voltak, akik állva, vagy a lépcsőkön ülve hallgatták Christiant.

Az előadás témakörei a következők voltak: Párkapcsolatok, tudatosság, prostitúció, életfeladat, életút, önismeret, betegségek okai valamint a pénz és ember viszonya.
Christian nagyon sok kérdést kapott a hallgatóktól, a kicsivel több, mint 2 órás előadás során több mint a felére tudott csak válaszolni, de biztosított mindenkit, hogy bátran írjanak neki emailt, és válaszolni, segíteni fog mindenkinek.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Christiannak és csapatának: Huginak, Letíciának és a fiúknak, hogy eljöttek városunkba, valamint támogatóinknak, és külön köszönjük a Pannonia Med Hotel marketing osztályának a segítséget.

A.J.Christian Soproni előadás szervező csapata:
Főszervező: Demuth János.
Szervezők: Helyes Gábor, Szentgróti Attila, Lajtos Jenő, Lesi István, Vécs Péter, Kende Tibor, Dr. Márkus István.