Sopron.info.hu

Ákos a VOLT-on!

  2009 márc 26 / #Volt Fesztivál 2009

Ákos ismét a VOLT fellépője: ez alkalommal azonban nem a fesztivál területén, hanem a Soproni Sportcentrumban várja a fesztivál látogatóit “Ákos 40+1” című előadásával, a VOLT nyitónapján.

Július 1-én, szerdán a VOLT Fesztivál hivatalos nyitóeseményeként Ákos ad koncertet Sopronban! Mivel az “ÁKOS 40+1” című turné előadásai ülősek és csak zárt helyeken (színházakban, csarnokokban) valósíthatóak meg, a fellépésnek a VOLT korábbi helyszíne, azaz a Soproni Sportcentrum nagyterme ad otthont.

Az exkluzív koncertre korlátozott példányban bocsátanak ki belépőt a szervezők. Mind a szerdai napijegy, mind a VOLT négynapos bérlet esetében 2000 Ft-os pluszköltségért váltható olyan belépő, amely Ákos koncertjére is belépést biztosít.

Így április elejétől 8990 Ft-ba kerül a napijegy, amely a teljes szerdai napra és Ákos koncertjére is érvényes, a bérlet esetében pedig ugyanez a változat 19900 Ft-ba kerül. (Olyan jegyet nem bocsátanak ki a szervezők, amely csak Ákos koncertjére érvényes, így a koncert csak a VOLT vendégei számára látogatható.) A koncert este 6-kor kezdődik, így azt követően még számos további programon vehetnek részt a VOLTosok.

Jó hír az Ákos-rajongóknak, hogy július 3-án, pénteken, kora délután ismét a VOLT vendége lesz Ákos, ezúttal a Krúdy-felolvasóestjével, Szigethy Gábor irodalomtörténész társaságában.

Ákos ötödször lép fel a VOLT keretében. Első alkalommal – 2001-ben – egy beszélgetés résztvevője volt, majd az ezt követő években három alkalommal töltötte meg a Nagyszínpad küzdőterét.

“Ez volt az első fesztivál, ahova meghívtak fellépni, nagy élmény volt Sopronban játszani. Szervező barátaim invitálására azóta is szívesen járok vissza a VOLT Fesztre. Örülök, hogy egy ilyen színházi jellegű, elegánsabb előadás is helyet kaphat az idei rendezvényen. Számunkra igazi szívügy ez a jubileumi koncert, tényleg megtiszteltetés, hogy mi nyithatjuk az idei VOLTot!” – nyilatkozta Ákos.