Sopron.info.hu

Alien vs Predator 2.

  2008 jan 31 / #mozimánia

Alien vs Predator 2.December 25-én mutatták be Amerikában az Aliens vs. Predator: Requiem című folytatást, melytől a rajongók azt várják, hogy a sokak szemében félresikerült előd hiányosságait kiküszöbölje. Nos, az első visszajelzések szerint ez nem sikerült.  A folytatással mi is rengeteget foglakoztunk, a premierig szinte minden fontosabb történésről beszámoltunk. Nos, a bemutató megvolt, szóval lássuk az első visszajeléseket.

Lesújtó kritika:
A Filmcritic.com beszámolója szerint “Az AvP: Requiem tipikus példája annak, hogyan képes a stúdiók hülyesége és két rajongó megszállottsága lerombolni egy filmet”. Az ötből mindössze kettő csillagot adó Keith Breese beszól a producer Walter Hillnek is, valamint kijelenti, hogy az Alien-mítosz ezennel véget ért.

A Rotten Tomatoes.com mindössze 15%-ot adott a filmre, azonban mégis az EFilmcritic.com kritikusa fogalmazott a legkeményebben. Brian Orndorf szerint Paul W. S. Anderson ma tuti nyugodtabban kelt fel, hiszen mostantól nem ő a legrosszabb Alien vs. Predator témájú mozifilm rendezője. Ráadásul a 86 perces film a kritikus szerint “egy hitvány, élvezhetetlen, sötét, hülye, amatőr, lenéző, zsibbasztó, kimondhatatlanul nevetséges és eszméletlenül beteg film. Ezzel bemutattak a közönségnek”.

Nos, ilyen előjelek után kíváncsian várjuk a január 31-i hazai premiert.

Forrás: www.sg.hu
Összeállította: Demuth
Aktuális soproni moziműsor