Sopron.info.hu

álom vs. valóság

  2009 máj 07 / #sport

A Soproni Sördögök a play off – rájátszás harmadik mérkőzését vívták meg messze idegenben, Pécsett. Őszintén?

Én tudtam, hogy ez megint ‘utolsó percek harca’ lesz. Ezért nem is izgultam annyira, mint az első közvetítésnél.

Éreztem, hogy megint csak az fog történni ami már akkor 29-én is megtörtént. És megtörtént. A pécsi online rádió segítségével ismét hallgathattam az élő közvetítést. Ezúton is köszönjük a közvetítést! Ami viszont a legrosszabb, hogy egy pont..négy pont(itthon, hosszabbításban)..két pont választott el minket a tovább jutáshoz, az álom folytatásához.

A nyolc közé bejutott városunk kosárcsapata, jöhetett a rájátszás! Hoppá, PJ lesérült az utolsó edzésen, egy nappal az első felvonás előtt. Ez, azért legyünk őszinték, nem volt egy vidám, jó hír. Volt azért pár mérkőzés amikor úgy éreztem, hogy valahogy hiányzik a szikra. Hét pont egy mérkőzésen Cruztól? Érdekes. Boldi oké, 9 pontot dobott az itthoni meccsen. Amúgy három meccsen nulla pontot dobott..?

Annál többet faultolt a szezonban. Körte hihetetlen jó játékos. Amikor bekapcsol a három pontot érő műszere? Megállíthatatlan. A fault szituk viszont kérdésesek, hogy miért is történnek? Koncetrálj Körte!

Lényeg a lényeg, hogy a kitűzött nyolc közé jutást elérték. Most ennyivel kell boldogulnunk. Az álomban most lehet 2-1 lenne az állás a továbbjutásért. Láthatnánk egy fantasztikus játékot hazai pályán és 3-1 -el mennénk tovább!

Örüljünk a valóságnak, a jelennek és kíváncsian várjuk a folytatást ősszel. A csapatot visszavárjuk!

GRATULÁLUNK NEKTEK Soproni Sördögök!