Sopron.info.hu

Az egyesületnek jelenleg nincs szüksége többlet forrásra

  2011 febr 02 / #csak úgy

Dr. Szajer József
Dr. Simon István
Abdai Géza
Firtl Mátyás
Ungvári Csaba
Skála János urak részérre

Tisztelt Uraim!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a csatolt levél szerint megadtam a tájékoztatásomat a városunk egyetlen NB-s szintű labdarúgó klub, a Soproni VSE-GYSEV vezetésének.

A tegnap este zajlott Ungvári Csaba vezérigazgató-helyettes és Skála János egyesületi elnök urakkal lefolyt megbeszélésünkön végleges döntés született, a vasúttársaság részéről, hogy most nem kívánnak változtatni a kialakult status quo-n, melyet én beletörődéssel de elfogadok.

Az egyesületnek jelenleg nincs szüksége többlet forrásra, nincs igénye sportszakmai és menedzseri segítségre, nincs szüksége Sopronhoz erős szálakkal kötődő jobb, hajdani soproni és válogatott labdarúgókra.

Az egyesület elnöke és a vasúttársaság vezérigazgató-helyettese biztosított arról, ha a feljutás a jelenlegi körülmények mellett mégis sikerülne és a klub másodosztályúvá válna akkor azért, ha a csapat NB III-as maradna, akkor a csapat újjászervezésének céljából 2011. júniusától számítanak tapasztalatomra és munkámra.

A jelenlegi helyzetben tehát nincs más lehetőség, a csapat, a soproni futball sorsáért aggódó futballbarátok számára mint, hogy együtt szurkoljunk a Soproni VSE – GYSEV sportsikereiért!

Hajrá Sopron, hajrá Vasút!

Tisztelettel,

Gőbl Gábor

önkormányzati képviselő

sportmenedzser