Sopron.info.hu

Az iskolalelkész üzen!

  2009 jún 14 / #lapszemle

Tudom, hogy egy hívő ember nem fél semmitől, most mégis egy olyan veszélyforrásra szeretném felhívni a figyelmet, amely nagy károkat okozhat azokban (értsd soproni diákok), akik nincsenek tisztában a szcientológia személyiségromboló hatásaival.
Ezen a héten Sopronban az Erzsébet utcában a kebabos mellett nyílt üzlet, amely már nyíltan felvállalja a szcientológia (ahogy ők hívják, brrrrrrr) egyházhoz tartozást, nem úgy, mint Dr. Lenkei a szomszéd utcában…

Ingyenes STRESSZ-TESZTET ajánlanak, meg különböző “szemfelnyitó” előadásokat, ill. L. Ron Hubbard Dianetika könyvét, amelyekkel azt kérem (ill. tanácsolom), hogy csak az éljen, aki valóban szeretne lemondani az önálló gondolkodásról, és hajlandó az agymosás mindenféle szintjét elviselni.

Aki mégis betérne, arra kérem, hogy NE ADJON MEG SEMMILYEN ADATOT MAGÁRÓL, mert utána valóban levakarhatatlanok ezek a személyiségrombolók!

Háttéranyag kereshető a neten, íme néhány:

http://www.szabadzona.hu/index.php?doc=technology/sscio/ss_1

http://objektivszcn.blog.hu/2009/05/27/friss_hirek_friss_lehuzasok_a_szcientologia_hazatajan

http://objektivszcn.blog.hu/2008/11/04/dr_lenkei_az_egeszsegbiznisz_l_ron_hubbardja

Isten adjon bölcsességet, szeretettel: Mesterházy Balázs

Mesterházy Balázs

bdeg.hu

———————————

A képek a könyvesboltról, a saját weboldalukon.  (vajon milyen könyvesbolt az ahol csak 3 féle könyv van, mindegyiknek ugyan az a szerzője, és furcsa készülékekkel vizsgálják a betérőket????)