Az Ivancsics ügy

Az Ivancsics ügyIvancsics Gellért
 Poszt: Középpályás
 Mezszám: 18
 Születési idő: 1987. 02. 23.
 Magasság/súly: 175/74
 
 Ivancsics Gellért az FC Sopron U19-es válogatott futballistája, aki egy éve a Diósgyőr elleni idegenbeli mérkőzésen mutatkozott be az élvonalban közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. A váltás oka, hogy Selymes Tibor a csapat szakvezetője a Pécs elleni meccs szünetében megpofozta

(Ivancsics Gellért szerint), vagy biztató taslit adott neki (Selymes Tibor szerint).
 
Az Ivancsics ügy Ivancsics a az IWIW-en közölt adatlapján követve az eseményeket azt láthatjuk, hogy az “ezt csinálom, mikor dolgozom” rovat régebben a csalom a focit, most a foci meghatározással lett kitöltve, de ennél lényegesebb változás az, hogy magáról annyit tart fontosnak elmondani, hogy: CSAK A KISPEST!!!!!. Hivatalos bejelentés még nem érkezett arról, hogy Ivancsics hova igazolna, a hírek arról szóltak, hogy az SVSE-vel edz.

 

Az Ivancsics ügy Az események egyik aspektusa, hogy a Sopron elvesztett egy utánpótlás válogatott játékost, egy olyan edzővel való konfliktusa miatt, aki minden valószínűséggel (újra) távozik a csapattól. Egy másik Sopronban hallható vélemény szerint az Ivancsics család, és a Bp. Honvéd jelenlegi vezetőedzője, a köztudottan soproni kötödésekkel bíró Supka Attila baráti kapcsolatot ápol, és az incidens kiteregetésének fő oka, hogy a kevés játéklehetőséget kapott középpályás könnyedén a Honvédhoz igazolhasson. Supkánál vélhetőleg több esélyt kaphatna a fejlődésre.
 Nehéz elfogadni, hogy egy fiatal edző egy fiatal játékost felpofozzon. Ha egy edzőnek elfogynak az eszközei, akkor le kell vonnia a konzekvenciákat. 
 
Az Ivancsics ügy A második verzió esetében ugyanez, plusz, ha Ivancsics Sopronban akart volna játszani, akkor várhatott volna még két meccset, amennyi a selyemzsinórig hátra van, és nem fordult volna a Hivatásos Labdarúgók Szövetségéhez, tovább tépázva a soproni klub utóbbi időben egyébként is meredeken zuhanó nimbuszát.

6350 / 1796 látogató

kapcsolódó cikkek

“Az Ivancsics ügy” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. ivancsics egy nagyképű kis pöcs, aki csak dáridózóba volt nagyfiú, a pályán meg lóf***t nem csinált, nem fog hiányozni

 2. Jaj, szegény Kispest!
  Nincs elég alibiző még a klubnál?
  Megbánja még a Honvéd, ha leigazolja ezt a nagyképű fiatalembert.

 3. Sok sikert Gege! Több lehetőséget, mint, amennyit itt kaptál a kreténektől!

 4. Üdv!
  Tudom, hogy nem elfogadható módszer a pofon, de!
  Gege itteni teljesítménye sem az!
  Hogy protekcióból játszatta a Selymes? Az az ő felelőssége, hogy a Gege a “csalom a focit” hozzáállásával kakiban hagyta, az meg a játékosé.
  Nem vagyok egy ideges típus, de a játékos egy-egy “teljesítménye” után lehet hogy nem pofont kapott volna, de lerúgdalom a pályáról!
  Szerintem csak az átigazolási lehetőség miatt keverte meg a kakit. Hogy egy héttel később? Megtudta, hogy nem kezdhet többé! Siralmas alak!

 5. Ne törödjél senkivel Gege csak örülj hogy elkerültél ebböl a szarból!!!

 6. Legalább az NBII-ben eggyel kevesebben lesztek! Tragédia, ami Sopronban folyik footballcsapat fedőnéven!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 1 =