Sopron.info.hu

Az ÚJ csapat

  2008 okt 29 / #sport

Minden úgy kezdődött, hogy a vasárnapi finom ebéd elfogyasztását, délutáni séta követte. Fél hatkor eszembe jutott, ” kosármeccs lesz! ” Ma újra beindul a kosár szezon! Indulandusz az Arénába. Meglepően hosszú volt a sor, majd a kasszánál várakoztattak meg…

Ötezressel fizettem, a jegy ezerháromszáz Forint volt. Háromezer hétszáz Forint visszajáróért ácsorogtam egy jó darabig…

Legközelebb pontosan viszem az összeget és akkor mindenkinek jó lesz. Jó érzés volt újra látni a ‘látásból ismerősöket’, akik ugyan úgy várják a Sördögök bemutatkozását. Három játékoson kívül az egész csapat új játékosokból áll. Körtélyesi Gergelyt örömmel láttam.

Sokat fejlődött és az este folyamán ismét hozta formáját. Vesztergom Zsolt és Boldizsár maradtak még, akik jó formában voltak. Alvin Cruz, Körtélyesi, Vesztergom 14, Brooks, Csorvási 15, Cousinard 22 pontot dobott!

A csapat hihetetlen jó összhangban volt és koordináltan oldották meg az indításokat. Az első három negyed gyorsan el is illant! Nem unatkoztam, csak figyeltem. Végre egy premier, ami minden soproni nézőnek szórakoztató és örömteli volt.

Ez a csapat kezdete lehet egy új érának.

Az elmúlt években valahogy nem sikerült összekovácsolni a Soproni Sördögök csapatot, idén viszont bizalomgerjesztők a kilátások!

És.. Az Aréna végre, újra megtelhet a férfi mérkőzéseken is.

Szurkolhatunk, hogy a 2008 – 2009-es év sikerekben gazdag lesz!

Hajrá! Sopron!