Sopron.info.hu

Bakony csoport: Élre ugrott a Soproni VSE

  2011 márc 31 / #sport

Győzelmével és a Pápa B botlása után átvette a vezetést az SVSE az NB III Bakony-csoportjában.

Bakony csoport: Élre ugrott a Soproni VSE

HírSoproni Vasutas SE, Sárvár FC 2011. márc. 28. 10:511

Győzelmével és a Pápa B botlása után átvette a vezetést az SVSE az NB III Bakony-csoportjában.

Bakony csoport, 19. forduló

SVSE–Sárvár 1–0 (0–0)
Sopron, 300 néző. V.: Schnellbach.
SVSE: Fentős (Kiss Sz.) – Bozsoki, Szmiljanic, Tóth D., Ramos (Horváth T.), Polreczki, Planéta, Lazic, Török (Horváth D.), Bognár, Bausz. Edző: Végh Tibor.
Sárvár: Szakos – Szabó I., Horváth L., Varga J., Sümeghy, Gosztolya (Major M.), Tancsics, Németh Z., Máthé, Sinka, Fehér M. Edző: Németh József.
Gsz.: Bausz.
Az eseménytelen első 15 perc után két hazai védelmi bakit követően Ramos hárított önfeláldozóan a gólvonalról. Második mentése során a kapufának ütközött, megsérült, s a szintén balszerencsésen közbeavatkozó Fentős kapussal együtt cserére kényszerült.
Fordulást követően meddő próbálkozás után a 78. perc hozta meg a mindent eldöntő találatot: a sárvári védelem nem tudott felszabadítani, s a jókor, jó helyen álló Bausz 6 m-ről a háló közepébe lőtt. 1–0. A gól után élénkebbé váltak a csapatok, itt is, ott is kialakultak helyzetek, de az eredmény már nem változott. Végh Tibor legénysége a vártnál nehezebben ugyan, de hozta a kötelezőt.

Végh Tibor: – Egy rendkívül stabil csapat ellen nagyon nehéz mérkőzést játszottunk, de úgy érzem, ennyivel jobbak voltunk.

Németh József: – Nagy taktikai csatában hetvenöt percig jól alkalmazkodtunk a soproniak játékához, ám előrejátékban többet vártam a fiúktól.

gymsfoci.hu