Balhé a soproni Tescóban?

E-mailben jutottak el hozzám, ezek a dokumentumom eredetiségüket nem ellenőríztem.

a képek

Balhé a soproni Tescóban?Balhé a soproni Tescóban?Balhé a soproni Tescóban?Balhé a soproni Tescóban?

a jegyzőkönyv

Microsoft Word - Rendkivuliesemenyjel.2006.12.13_0001.jpgMicrosoft Word - Rendkivuliesemenyjel.2006.12.13_0002.jpgMicrosoft Word - Rendkivuliesemenyjel.2006.12.13_0003.jpg

6051 / 2063 látogató

kapcsolódó cikkek

“Balhé a soproni Tescóban?” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Bravó!

  Az események gyors tényszerű közlése is lehet izgalmas érdekes.Szerencsére nem a bulvár iz a jellemző.Nincs politikai magyarázat,kommentár nélküli tényközlés a cél.
  Gratula az “irónak”

 2. professzor ez a cikk. :)
  de az áruházi bikkfanyelv is kiderül belőle… :-)
  gratulálok!

 3. szerintem tök jó segge van a pasinak… :-)

  No, nem féltek, hogy kiskorúak is nézik ezt a honlapot? :))
  Nekem semmi bajom a hapsi micsodájával, de a Kicsiimi által is idézett bikkfanyelvvel élve: „történhetne intézkedés” a himbilimbi itteni eltakarására is. Csak hogy ne legyen bajotok belőle…
  Mert mi van, ha holnap nektekmmegy egy szülő, hogy az ő gyereke itt látta a meztelen szatírt, s az ügyvédje azt mondatja vele, hogy a gyereket lelkileg megviselte a szitu és anyagi kártérítést kér.. :)

  bocs, ha hülyeséget írtam.
  Amúgy gratulálok a cikkhez!
  Mamika

 4. Szemtanuja voltam az esetnek,élösször nevettem azt hittem”poén”.Aztán sajnáltam az ürgét mert amiket a léirtakon kívül csinált az már szánalmas volt.Az tuti,hogy bekattant,még a rendőrnek is nekiment.Na ezután nem volt kegyelem.

 5. Nem tehette volna fel a Tesco egy beteg ember rohamát a netre. Ez erkölcstelen és gusztustalan. Én is megkaptam neten, de nem küldtem senkinek sem tovább / szokásomnak ellenére / Ha valaki holnap meghal a Tesco-ban akkor a holtestét fogják mutogatni? Úgy hallottam be is pereli az úr a Tesco-t. Sok sikert neki…/ Kedves Tigaman. Én átgondoltam volna a helyedben, hogy még nagyob publicitást adjak, egy beteg ember akarátán kivüli cselekedetének.

 6. Kedves Bubu!
  Ugye nem küldted tovább az e-mail amit kaptál?
  Minden bizonnyal a Saddam videót se láttad, és a Csisztu “neménvagyok” film se érdekelt :-)
  A soproni és érdekes (nem politika), annak itt ahelye. Ha te is megmutatnád magad (mondjuk a InterSparban), akkor mi teret adunk a megjelenésnek.
  peace

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 + 10 =