Sopron.info.hu

Boban Markovics Orkestar koncert

  2007 aug 24 / #programajánló

Boban Markovics Orkestar koncert 26.-án, vasárnap este Emir Kusturica filmjeinek (Underground, Macskajaj) hangulata elevenedik meg a soproni Lővér Kempingben.

Tizenhét éve muködik egy, a macedón határhoz közeli szerb faluban Boban Markovic rezesbandája. A “trombitásfesztiváljairól” elhíresült Gucából rendre hazavitte az elso díjat, ám az, hogy a szerb határon túl is befutott, elsosorban annak köszönheto, hogy Kusturica és Bregovic rábízta az Arizonai álmodozók és az Underground filmzenéjét.

 Így vált hazánkban is a Balkán romahimnuszainak metaforájává ez a kirívóan népszeru zenekar, melynek rangját aláhúzta az együttmuködése Lajkó Félixszel, azonban élő nagykoncertjeik tartogatnak csak igazán maradandó élményt a hallgatóság számára!

Boban Markovics Orkestar koncert SopronbanA 9 órakor kezdődő koncertre elővételben 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft a belépő. Gyerekeknek 10 éves korig felnőtt kísérővel ingyenes.

Jegyelővételi helyek: Pro Kultúra jegyiroda (Liszt Ferenc u. 1.), Impresszió (Várkerület 6.), a Várkerület 85. alatti Gyógynövénybolt, és az InterSparban található Trend Optik Stúdió.

 

[gv data=”http://www.youtube.com/v/UigAe0_vtn0″][/gv]

[gv data=”http://www.youtube.com/v/Q8xdS5Ythi0″][/gv]

[gv data=”http://www.youtube.com/v/_l6ONNhksDY”][/gv]