Sopron.info.hu

Boldog Új Evet Kivánunk Minden Kedves Olvasónknak!

  2008 dec 31 / #csak úgy

A Sopron.info.hu közösségi portál szerkesztősége ezúton szeretné megköszönni azt a sok szeretetet, kommenteket, olvasottságot, melyet látogatóink irányunkban mutattak a 2008-es esztendőben. Ebben az évben nyugodt szívvel elmondhatjuk, hogy olvasóink Sopron város legolvasottabb közösségi portáljának emelték fel oldalunkat, mely nélkülük nem sikerülhetett volna, hiszen mi értük dolgozunk nap mint nap.

A 2009-as esztendőben is próbáljuk kiérdemelni a bizalmat, mely felénk irányult, és mindig a legfrissebb, legérdekesebb és naprakész cikkeket leközölni.

Nagyon boldog és sikerekben gazdag 2009-es esztendőt kívánunk minden olvasónknak: tigaman, Zsuzsesz, Demuth, Phoenix, Zerge, KBJ, Mogyi, Lozsijedi, Pauljavor és még sokan mások.
Köszönjük!

Egy két újévi köszöntő, vidám formába öntve:

1. … és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! (Goram)

2. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

3. Minden ünnepben a legjobb a Szilveszter, mert tuti kabátvesztést jelent a Histeria 2002!!! (2001-i tanulság alapján)

4. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

5. Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K.

6. Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter.

7. Az új évben legyen részed minden szépben szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! BUÉK!

8. Itt az újév, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

9. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

10. Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább álok, úgy is tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!! by.: Zozi

11. Melyik ünnep esik január elsejére? (Húsvét, Karácsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony)

12. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

13. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina, találjon meg téged is egy szex örült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!!

14. Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod,s utána Boldog Új Éved!

15. Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltődtök a szilveszterre!

16. Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2005

17. jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztasd az óévet,így kívánok boldog újévet!

18. Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban.

19. Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok!

20. Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az újév már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog újévet!

21. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

22. Az újévben éld az életed vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában. Legyen mindig kezedben a söröd szőke cicák szopják le a pöcsöd!!

23. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

24. Járd a vadászösvényt serényen, fegyveredés farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba,és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA!BUÉK!!

25. Jó, hogy kiment a biztosíték, most nyugodtan túrhatom az orromat….. 1998 Szilveszteren egy haverom,,köpte,, egy áramszünet alkalmával. (Horvath Istvan,Csikszereda,Romania)

26. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,légy boldog a következő 365 napon!B.U.É.K.!

27. Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!

28. A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet. Kívánok neked Boldog Új Évet!

29. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOGÚJ ÉVET KIVÁNOK! By:B.Ú.É.K

30. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

31. A szerencse banknál a 2003-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog újévet!

32. Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az újesztendőbe!

33. Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

34. Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre.

35. Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kívánok most neked Boldog újévet!!!

36. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

37. Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!

38. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK !!!!!!!!

39. Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy a denevérek is tudjanak jönni a buliba! :D

40. Ünnepeljük az Óévet, ezért nem igazán emlékszek kívántam e már Sok Boldog Új Évet!!! Ha igen bocsi és megyek tovább bulizni! :) by.: Zozi

41. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

42. Bújjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév?

43. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

44. Langyesőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

45. Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásul közlöm, hogy NEM én vagyok a Zambó Jimmy!

46. Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

47. A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

48. Bundy baby berúg ma mint az állat,kicsi nyulam legyél ma vad az ágyba!Mindenkinek iszonyat sok puszika,így kíván Boldog Új Évet a Bundyka !!!

49. Ha olykor mégis gyötör az élet,azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akik szeretnek téged!

50. Ma befogsz rúgni, mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!

51. Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam pinákban vesszen el (eati)

52. Újévi kismalac farka lógjon, szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldog újévet kívánok én néked!