Sopron.info.hu

Boney M szuperkoncert Sopronban!

  2007 aug 24 / #programajánló

Boney M szuperkoncert Sopronban!Augusztus 25-én, szombaton este egy igazán legendás csapat látogat el a soproni Lővér Kempingbe! Elő a táncos lábakkal! Színpadon a Boney M!

Éppen 30 év telt el azóta, hogy a Boney M első slágere, a Daddy Cool felkerült az angol toplisták első helyére. Aztán évtizedeken át egymást érték a valódi megaslágerek, generációk kedvenc dalai. Sunny, Ma Baker, Belfast, Rasputin, Rivers Of Babylon, … Felsorolni is lehetetlen azokat a dalokat, amelyek több évtizede naponta csendülnek fel rádiókban, klubokban egyaránt. Azokat, amelyekre a mai huszonévesek ugyanúgy táncra perdülnek, mint szüleik tették évekkel előtte, és teszik ma is.

Az együttes szülőatyja Frank Farian az egyik legnevesebb zenei producer volt. A Boney M a legendás svéd popcsapat, az ABBA legnagyobb vetélytársának számított. A diszkózene háttérbe szorulása a 80-as évek első felében a Boney M.-et is érzékenyen érintette, ám ennek ellenére az együttes ebben az évtizedben is többször szerepelt a sikerlistákon, és Európa-szerte hatalmas sikerrel koncerteznek ma is. Soproni koncertjükön egy igazi nagy bulira számíthatunk: egy tucat zenész érkezik a Lővér Kempingbe, hogy jól megtáncoltassanak mindenkit!

A koncert szombat este 9 után kezdődik. Belépőjegyek elővételben 3000 Ft-ért válthatók Sopronban a Pro Kultúra jegyirodában (Liszt Ferenc u. 1.), az Impresszióban (Várkerület 6.), a Várkerület 85. alatti Gyógynövényboltban és az InterSparban található Trend Optik Stúdióban. A koncert napján a helyszínen 3500 Ft-ért kaphatók jegyek. 10 év alatti gyerekek felnőtt kísérővel ingyen vehetnek részt az eseményen.

Ugyanezen a napon szintén a Lővér Kemping ad otthont a Danubius Karaván soproni állomásának, amely keretében többek között Kozma Orsi, Mester Tamás és a Roy & Adam Trio is fellép. A Danubius Karavánra a belépés ingyenes.

[gv data=”http://www.youtube.com/v/kvDMlk3kSYg”][/gv]

[gv data=”http://www.youtube.com/v/Nm1g8FFRArc”][/gv]

[gv data=”http://www.youtube.com/v/2c-M8mHsFEY”][/gv]

[gv data=”http://www.youtube.com/v/QWYMlzifiBo”][/gv]

[gv data=”http://www.youtube.com/v/Djil2tVDFxQ”][/gv]

[gv data=”http://www.youtube.com/v/Dt77ZqE1bCA”][/gv]

[gv data=”http://www.youtube.com/v/uJkrA6DtDgQ”][/gv]