Sopron.info.hu

Braco a horvát gyógyító

  2008 márc 17 / #ezo

Braco a horvát gyógyítóBraco-t, a leghíresebb horvát spirituális gyógyítót, jól ismerik a nyugati országokban is ahol több ezren vesznek részt egy-egy találkozón (Svájc, Németország, Ausztria, Szlovénia, Bosznia). Egyedülálló képessége abban áll, hogy a páciensekkel és az arra rászorulókkal való kommunikációja mindössze annyi, hogy nézi őket.

Egy szó nem hangzik el és az emberek mégis a legcsodálatosabb dolgokat tapasztalják, úgymint különböző betegségekből való gyógyulást, érzelmek felszakadását, vagy nehéz élethelyzetek váratlan megoldását.

Braco soha nem ad interjút TV-ben, rádióban vagy újságoknak. Szótlan Látnoknak is hívják. Sok orvos és más, a gyógyítás terén dolgozó szakember igazolja, hogy Braco csodával határos gyógyulásokat mutatott be.

Néhányan a tudósok közül, mint dr. Larry Dossey azt mondják, hogy ezen képességek csak akkor lennének érthetőek ha már ismernénk a „nem evilági valóság” fogalmát.

Braco 11 éves munkájának bizonyságát egy archívumban őrzik, ami több mint 10.000 ember és kutató tanúbizonyságai pontos adatokkal és esetleírásokkal. 76 videó kazetta és DVD mutatja be Braco munkáját és sikereit.

Braco egyéni segítő, nem képvisel semmilyen irányzatot. Ingyen segít szeretetével, függetlenül az emberek vallásától, származásától, neveltetésétől vagy társadalmi helyzetétől.

Bracohoz az emberek tízezrei látogatnak el, 12 éve. Senkivel nem tesz kivételt és mindig csak csoportosan áll az emberek elé. Ő nem vár el tőlünk semmit. Annyit tanácsol, hogy legyünk nyitottak és tegyünk mindennap valami jót, függetlenül attól, hogy milyen kicsit is.

Braco NEM gyógyító. A vele való találkozások utáni hatások lehetnek felszabadítóak: testi, lelki szinten.

Braco nem ígér gyógyulást vagy bármilyen más változást az őt meglátogatóknak. Azt tanácsolja, hogy mindenki menjen az orvosához és használjon minden lehetséges segítséget és terápiát, amit orvosa javasol.

Mindenkinek meg kell értenie, hogy Braco segítsége csak kiegészítő lehetőség, ami nem helyettesíti az orvost. Braco kiemeli, hogy még a vele való találkozás után is fontosnak tartja orvosaik tanácsait megfogadni és követni javaslataikat.

Braco honlapja www.braco-info.com, ami jelenleg angolul és németül olvasható: mindig aktuális nemzetközi információkkal. Hamarosan magyar tartalom is lesz rajta.