Sopron.info.hu

Celldömölk – SVSE-GYSEV 4-1 (2-0)

  2008 okt 02 / #csak úgy

SVSEA 9. percben egy bal oldali szögletet követően vezetést szerzett a hazai csapat. A jól érkező Győrvári az elmélázó védők között csúsztatott a kapuba. 1–0. A 18. percben Szilágyi vezette a labdát, majd harminc méterről kilőtte a bal felső sarkot. 2–0.

A 47. percben egy visszapasszolt labdát Németh B. a saját 16-osán belül Németh J.-be lőtte és a lepattanót a hazai csatár a hálóba gurította. 3–0. A 62. percben egy hazai kontratámadás végén Szalai T. csúsztatott a bal alsó sarokba. 4–0.

Öt perccel a vége előtt Böcskör bal oldali, lapos beadását Mozsolits ,átlépte és az érkező Németh D. az üres kapuba passzolt. 4–1. ,A hazai csapat kihasználta a soproniak súlyos hibáit, míg a vendégek minden adódó lehetőségüket elhibázták.

Jók: az egész csapat, ill. Geeb.

Balhási István: – A sági szüreti napokon csapatunk is jót mulatott.

Mozsolits Jenő: – Az igaz, hogy a labdarúgás csapatjáték, de a közösség iránt akkor is egyéni felelősséggel tartozunk.

Celldömölk – SVSE-GYSEV 4-1 (2-0)
Celldömölk, 200 néző. V.: Keszei.
Gsz.: Győrvári, Szilágyi, Németh J., Szalai T., ill. Németh D.

Celldömölk: Tóth A. – Sallér, Győrvári, Horváth Á., Szalai T., Németh J.  (Présing), Szilágyi, Szabó A., Györkös, Szalai K. (Fehér), Kocsis (Hanzl).

Edző: Balhási István.

SVSE-GySEV: Fentős – Pinezits, Riedinger, Németh B. (Vörös), Deák (Jókuti), Geeb, Párkányi, Böcskör, Varga Z. (Varga Á.), Mozsolits, Németh D.

Edző: Mozsolits Jenő és Katona Sándor.