Sopron.info.hu

Csak Kelley marad Sopronban

  2011 márc 31 / #sport

Sopron – Townes és Jarvis a hétvégén játssza utolsó meccsét a kék-fehéreknél.

Mint ismert, a Kis-Rába menti Takarék-Soproni KC hétvégi vereségével eldőlt, hogy idén nem jutnak be a felsőházba a kék-fehérek.

A találkozó után Meszlényi Róbert edző bejelentette, a szezon után távozik. Lesznek azonban olyanok is, akik már korábban távoznak.

– Darian Townes-nak és Robert Jarvis-nak április 2-ig szól a szerződése. Ha bejutott volna a csapat a palyoff-ba, értelemszerűen meghosszabbítottuk volna, így azonban az alsóházi rájátszásban nélkülük állunk fel. Kelley szerződése április végéig szó, tehát Kelley-vel és a magyarokkal lép majd pályára csapatunk – mondta a klub hivatalos honlapjának Bokor Ákos ügyvezető, akinek mandátuma nyárig, június 30-ig szól.

– Hogy ügyvezetőként mi lesz velem, azzal kapcsolatban ugyan lehet elképzelésem, de a döntés nem az én kezemben van. Április 7-én lesz a klubot üzemeltető gazdasági társaságnak tulajdonosi taggyűlése, amelyen több más kérdés mellett minden bizonnyal ez is szóba kerül majd. Ami biztosnak látszik még, hogy 12 millió forinttal csökkent a városi támogatás, tehát a költségvetést úgy kell terveznünk, hogy ezt a kieső 12 millió forintot is külső támogatóktól, szponzoroktól kell(ene) pótolnunk. Az már most látszik, hogy nem lesz könnyű feladat a 2011-2012 szezon költségvetésének bevételi oldalát összeállítani! Úgy gondolom minden egyébről e taggyűlés után van értelme beszélgetni… – tette hozzá Bokor.

bb1.hu