Sopron.info.hu

Csányi Sándor új filmje: Polygamy

  2009 dec 15 / #mozimánia

Nagy a titkolózás a Polygram című új magyar film körül. Ami tény: napokon belül kezdik a forgatást, és a főszereplő, Csányi Sándor minden nővel smárol majd. A szereplők közt feltűnik Tompos Kátya, Péterffy Bori és az olasz filmes karriert befutott exmodell, Osvárt Andrea is.

Eljátszottál már a gondolattal, mi lenne, ha minden reggel más mellett ébrednél fel? Nos, Csányi Sándor ki is próbálta, milyen érzés nap mint nap újabb nő ágyában feküdni…

A férfiak a róluk kialakult sztereotípia szerint afféle szexvadászok – legalábbis így gondolta ezt a Polygamy rendezője. Filmjében ugyanis azt szerette volna megmutatni, mi történik, ha mindez valósággá válik. Milyen, ha minden nap más nővel bújunk ágyba?

– Biztos megvan annak is a varázsa! – válaszolta nevetve Csányi. – Lehet, hogy igaz a mondás, és a változatosság valóban gyönyörködtet, de szerintem a férfiak is megunják ezt egy idő után. Ha hiszik, ha nem, az életben sosem vágytam ilyesmire. Általában csak egyvalakire tudok koncentrálni, ezért el sem tudom képzelni, milyen lehet párhuzamos kapcsolatokat folytatni.

– Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor a partnerek gyakori váltogatása után inkább intimitásra vágyik, mintsem újdonságra. A filmben volt szerencsém megtapasztalni ezt az élményt, rengeteg nővel csókolózom, ez mégsem egy csajozós film, annál sokkal izgalmasabb az ötlet.