Sopron.info.hu

Csapatunk karácsonyi gyűjtést szervez a rászorultak részére

  2010 dec 21 / #sport

Gyűjtést szervez szerdán, a Kaposvár elleni hazai bajnoki mérkőzésen karácsonyra csapatunk, a Kis Rába-menti Takarék Soproni KC a rászorultak részére.

Amint arról a kezdeményezés kitalálója, csapatunk jelenlegi kapitánya, Molnár András honlapunkat tájékoztatta, az adományok majd a Szent György templomon keresztül jutnak el a rászorulókhoz. A válogatott kosaras elmondta, ötletét megosztotta a csapattársakkal, akik teljes mértékig egyetértettek a kezdeményezéssel.

Ezt követően vette fel a kapcsolatot Kálmán Imre atyával, aki elmondta, kétféle ajándékkal kedveskedhetnének leginkább az adakozni vágyók: tartós élelmiszerekkel – olaj, tészta, só, cukor, liszt – valamint használt, de tisztára mosott ruhákkal.

A Kaposvár elleni mérkőzés előtt a tervek szerint két nagy konténert állítanak majd fel az MKB Aréna előcsarnokában. Játékosaink is ezekben helyezik el saját adományaikat, s abban helyezhetik majd el szurkolóink is az ő ajándékaikat, lehetőleg zacskókban, vagy dobozokban, s ezekre ráírva, mi mindent is tartalmaznak.

sakc.hu