Sopron.info.hu

Csütörtökön – Szombathelyen

  2009 febr 25 / #gasztro

Holnap este mindenféle lelki teher nélkül, az esélytelenek nyugalmával léphet pályára a Soproni sÖrdögök együttese. Meszlényi Róbert csapata a bajnok Falco otthonában vendégeskedik Szombathelyen, a mérkőzés 19.00 órakor kezdődik.

Csapatunk legutóbb a ZTE ellen remek második félideji játékának köszönhetően igen fontos mérkőzést nyert meg, a Falco viszont némi meglepetésre kikapott Kecskeméten, az Univer otthonában.

A jelelnleg a második helyen álló bajnoki címvédő szombathelyi együttes nyilván javítani akar saját félelmetes közönsége előtt a váratlan vereség után. Az összecsapásnak egyértelműen a Falco az esélyese, már csak azért is, mert – igaz, sajnos szükségjátékvezetőkkel – de annak idején, ősszel Sopronban is nyerni tudott.
A sÖrdögök csapata mellett az szólhat, hogy most aztán mindenféle nyomás, lelki teher nélkül, felszabadultan játszhat, s a várható jó hangulat fel szokta dobni a soproni játékosokat.

A nagyobb teher tehát most a Falco játékosain lesz, s az is biztos:Meszlényi Róbert fiai nem feltartott kézzel játszanak majd a kétségtelenül erősebb kerettel s jobb szerkezetű csapattal rendelkező bajnokcsapat otthonában.

Ami gondot jelenthet a soproni csapatnál, az Brooks betegsége, az amerikai hátvéd belázasodott, kérdés meggyógyul-e holnap estig. Az biztos, hogy ha nem, akkor a szakvezetés nem kockáztat, nem erőlteti minden áron a játékát.

sakc.hu