Sopron.info.hu

Danny Blue interjúja a Sopron.info.hu-nak

  2008 júl 09 / #ezo

Danny Blue interjúja a Sopron.info-nakDanny Blue mentalistával, a Kiválasztott című műsor győztesével, Demuth János készített interjút Sopronról, az Ezotériáról és a Holisztikus életmódról, a Sopron.info.hu számára.

Jártál-e már Sopronban és fűződik-e valamilyen emléked városunkhoz?

Igen, jártam már nálatok, sőt egyik szilveszteremet ott töltöttem. Nagyon tetszett a város hangulata, az emberek kedvessége. Remélem ezek az értékek megmaradtak.

Mikor és minek a hatására kezdtél el érdeklődni az Ezotéria iránt?

Nem feltétlen nevezném ezoteriának, ami iránt alapvetően érdeklődésem irányul. Talán inkább annak, hogy hiszem, hogy több van bennünk, mint csupán a materiális lét utáni vágy. Mindenkiben megfordulnak kérdések az élettel kapcsolatban, így azt gondolom, hogy ez eleve egy bizonyíték arra, hogy létezésünk értelmét keressük, nem csak a kémia irányít.

Tudjuk, hogy sok ágazat létezik az Ezotéria tanain belül. Melyek azok, melyek a leginkább foglalkoztatnak Téged?

Hiszek abban, hogy saját magunk irányíthatjuk a sorsunkat, és minden tettünk kihat az életünkre. Sőt a gondolatainkon keresztül is irányíthatjuk sorsunk alakulását, szóval érdemes mindig megtalálni a dolgok pozitív oldalát. Így tehetjük fényesebbé saját napjainkat.

Egy ország látott a Kiválasztott című műsorban, és számtalan rajongótáborod lett. Mennyiben változott meg az életed?

Nagyon sok levelet kapok, és igyekszem mindegyikre válaszolni, hiszen nekik köszönhetem, hogy eddig eljutottam. Köszönöm! Sok rendezvényre, fogadásra kapok meghívást, és annak örülök, hogy lehetőségem nyílt ennyi embert szórakoztatni. A továbbiakban is ezt fogom tenni, így egy önálló est létrehozásán dolgozok, ahol bárki élőben is átélheti és megtapasztalhatja a kísérleteket a gondolatok világában.

Szerinted mi napjainkban az emberek főbb testi-lelki-szellemi problémáik?

Alapvetően ha egy ember életének egyik oldala(magánélet vagy munka, stb.) felborul, akkor az magával rántja a többit is. Ezek is olyan összefüggések, melyek nem véletlenül történnek. Érdemes ezeket észrevennünk, mert mikor valami miatt idegesek vagyunk és ezt nem tudjuk megfelelően lerendezni, az élet más területeire is átvisszük a problémáinkat, így kerülünk mélyebb problémákba.

Milyen megoldást tudsz javasolni, tanácsolni nekik?

Ne hagyjuk, hogy a külső körülmények eltérítsenek attól a szándékunktól, ami mindnyájunkban benne van, hogy bármi is legyen a probléma, mindig lehet tenni valamit azzal kapcsolatban. Törekedjünk az őszinteségre és arra, hogy beszéljünk egymással, mert csak úgy jutunk előbbre.

Mit üzensz a Sopron.info és az Ezoterika Sopron olvasóinak?

Sok pozitív energiát küldök a hétköznapokhoz, kívánom, hogy mindenki elérje a célját és boldog élete legyen. Végül pedig egy gondolat: „Óvatosan bánj a gondolataiddal, és gondolkodj mindig pozitívan, nem tudhatod, ki olvas épp a gondolataidban…”

Nagyon köszönöm az interjút.

Demuth János