Détári kontra Sopron a bíróságon

Détári kontra Sopron a bíróságon Nem kapott érdemi választ a Soprontól a tréner jogi képviselője.Mint arról annak idején honlapunk is beszámolt, a Sopron olasz tulajdonosa egyoldalúan felbontotta Détári Lajos vezetőedző szerződését. A szakember jogi képviselője, dr Papp Gábor a soproni klub jogi képviselőjével a békés megoldás módját próbálták kialakítani, valamilyen alkut kötni. Azóta viszont a soproniak mély hallgatásba burkolóztak, és a kifizetésről teljesen elfeledkeztek.– Peren kívüli egyezségre törekedtünk védencemmel, de érdemi választ nem kaptunk – mondta honlapunknak dr. Papp Gábor.

– Már a levelet is megfogalmaztam, és az illetékes Győr-Moson-Sopron Megyei Bírósághoz a napokban postázom, hogy minél hamarabb kitűzzék a tárgyalást. Korábban egyébként küldtünk felszólító levelet a klub vezetőinek, hogy fizessenek, de érdemi válaszra sem méltattak, ezért hoztuk meg ezt a lépést.

A Détári Lajos mellett dolgozó pályaedző, Ebedli Zoltán jogi képviseletét is én látom el, és miután őt sem fizették ki annak ellenére, hogy a számlát elküldte, most az ő esetében fegyelmi eljárás megindítását kezdeményeztem az MLSZ Fegyelmi Bizottságánál.

Sághi István

forrás: NB1.hu

2073 / 1075 látogató

kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

öt × 1 =