Sopron.info.hu

Döntetlen Felcsúton

  2011 szept 26 / #sport

Küzdelmes mérkőzésen, a kapuk kevésébe forogtak veszélyben. Az első félidő hajrájában Szabó szerezhetett volna gólt, aki Csordás beadását fejelte mellé az ötösről.

A mások félidőben is a mezőnyjáték dominált. A mérkőzés hajrájában Csordást szabálytalanul szerelték a tizenhatoson belül, azonban a játékvezető sípja nem szólalt meg.

Videoton Puskás Akadémia – SVSE-GYSEV-Goldschmindt 0 – 0

Felcsút

Felcsút 300 néző

SVSE-GYSEV-Goldschmidt összeállítása:

Sipos – Csontos, Smiljanic, Tóth, Nagy Z., – Csordás, Bozsoki, Tatai, Lazics, Szabó L. (Tamási, a 74. percben), – Bausz (Fazekas, a 88 percben)

Videoton Puskás Akadémia összeállítása:

Somodi – Margitics, Papucsek, Apostolopoulos, H. Sanchez – Szolnoki (Soós, a 75. percben) – Máté J., Polonkai, Király P. (Baracskai, 83. percben), Babos – Elek B. (Paudits, 56. percben)

Végh Tibor vezetőedző értékelése:

A játék összképét tekintve a döntetlen reálisnak mondható. Talán mi egy kicsivel közelebb álltunk a győzelemhez. Örülünk az idegenben megszerzett első pontunknak. Előre tekintünk és készülünk a következő hazai mérkőzésünkre.

Hartyáni Gábor vezetőedző értékelése:

Csak ismételni tudom magam, gól nélkül nem lehet nyerni. A második félidőben hiába játszottunk fölényben, a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni.

svse.hu