Sopron.info.hu

Egy igazi soproni

  2006 szept 07 / #pellengér

Egy igazi soproniKi az igazi soproni? Van szövetségi sör? A PR -osok alszanak?
 
 Nem kicsit lepett meg, amikor a Soproni Szuperinfóban Németh Árpád polgármesterjelölt neve alatt, az egyébként is kifogásolható-kisajátító (a mosópor márkákat ezért szokták milliókra büntetni) ” egy igazi soproni” szlogen a Soproni Sörgyár által nem kevés pénzen bevezetet soproni logóval jelent meg.


 
 A Szövetség Sopronért, és a Védegylet kampánycsapatának kreatívjai összehajoltak és úgy döntöttek, hogy a kampány szlogenjét, és a szlogen megjelenését, a jelölt mihez köthetéséhez szabják. Németh Árpád – Sörgyár. Értik?
 
 A jószándéku, de aggályos megvalósítás felvet egy kérdést. Ugye egyeztettek a sörgyár illetékeseivel, akik rábólintottak a sör “átpolitizálására”?
 
Egy igazi soproni Kétlem. Egy márka imagenak kialakítása súlyos pénzekbe kerül, és ha az első megjelenés után azonnal letiltják a hirdetést, és érdemeire való tekintettel az érintett és pártja/egylete/szövetsége megússza egy ejnye-bejnyével, azt mondom kisvárosi történet. Nem így történt. A következő héten újra ugyanaz, ugyanott. Tehát a kampánycsapat oda nem figyelését übereli a PR osok alkalmatlansága.
 
 Ja és semmi gond Németh Árpáddal, és én is csak annyit tudok róla, hogy sörgyár.