Sopron.info.hu

Egy meccs, amit valahogy meg kell nyerni

  2008 dec 17 / #lapszemle

Két szép diadal – az Albacomp hazai pályán történő, majd a DEKE idegenbeli legyőzése – után az eredeti csütörtöki játéknaphoz képest egy nappal előre hozva a találkozót, holnap 18.30-tól a Kaposvár együttesét fogadják fiaink. A cél azaz a legjobb nyolc közé jutás elérése szempontjából kulcsfontosságú, hogy Kürtélyesiék győzelemmel zárják az évet, hiszen egy közvetlen riválissal csapnak össze.
Meszlényi Róbert, együttesünk edzője igen nehéz csatára számít, de bízik a győzelemben.

“Dzunics Braniszlav együttese kemény, agresszív kosárlabdát játszó, fizikálisan remekül felkészített csapat. A litván irányító, Marcilulionis és az amerikai bedobó, Welton mellett több tapasztalt magyar kosaras szerepel a somogyiaknál. Itt elsősorban a korábbi válogatott, jó formában játszó Orosz Lászlóra gondolok, de Hoffmann Balázs és az Albacomptól megszerzett Dávid Gergely is megélt már jópár nagy csatát.

Emellett igen ügyes, tehetséges fiataljaik is vannak Kiss és Vojvoda személyében. Egy roppant kellemetlen stílusú ellenféllel játszunk, nagyon kell majd szurkolóink segítsége. Csapatunk jó passzban van, s remélem, a srácok folytatják a sorozatukat. Körtélyesi Debrecenben megsérült bokája úgy tűnik rendben van, Brooks és Couisnard várhatóan megint beinjekciózva játszik majd. Ahhoz, hogy elérjük a célunkat és bejussunk a legjobb nyolc közé, hazai pályán ezt a meccset egész egyszerűen meg kell nyerni.”

sakc.hu