Sopron.info.hu

egy meccs amit valahogy megnyertek

  2008 dec 19 / #sport

Hiányzott a megszokott ‘tömeg’, akik valószínűleg a Karácsonyra hajráztak a drukkolás helyett. A közönség teljesen alapjáratban, nyugalomban nézte a Kaposvár elleni rangadót. Természetesen nem volt sima ügy ez a mérkőzés sem. Sőt!
Az első két negyedet szó szerint nyögve-nyelte mindkét csapat. Az év utolsó meccse pedig sorsdöntő volt a csapatunk számára. Mégsem hozták azt a kifogástalan formát amit az Albacomp ellen produkáltak.

Megszámlálhatatlan kihagyott büntetők sorozatát láthattuk, kismillió lépéshibák, semmibe-senkihez passzolt labdák… Még szerencse, hogy a vendégek épp olyan sok hibát vétettek, mint mi. A pontkülönbség minimális volt, vagy nem is volt.

A szünet után (meg egy jó nagy lebaltázást követően, gondolom) a Sördögök gatyába rázódtak és elkezdtek játszani. Az ellenfél próbálta a fejét víz fölött tartani, de szerencsére a soproniak triplái és büntetői is betaláltak a hálóba. Húsz pontos előnyt is sikerült kiharcolni, a végeredmény 91-73 lett.

Gratulálunk a Soproni Sördögöknek! Sikerült a cél, a nyolc közé jutás! Brooksnak külön dicséret jár, 32 pontot szerzett csapatának!

Az idei, utolsó játékot láthattuk, jövőre újult erővel várjuk a fiúkat! Jó utat, jó pihenést kívánunk!