Sopron.info.hu

egyegy

  2007 szept 22 / #sport

egyegyKüzdöttetek, hajtottatok, mégsem lett meg a győzelem, te hogyan láttad?

Détári Lajos: Én is így láttam, volt két olyan periódusunk amikor átaludtuk a meccset az első és a második félidőben is, amikor a Paksnak voltak helyzetei. Azt mondom, abban a helyzetben amiben a játékosok most teljesítenek, mindenkinek külön külön gratulálok.

El fog jönni hamarosan az az idő, amikor meg kell tudnia minden soproni embernek az igazságot, mi zajlik ennél a klubnál. Idáig azt hiszem nagyon korrektül belső ügyként kezeltük, de eljön az az idő amikor világosan kell látnia mindenkinek.

A másik dolog, az UEFA, FIFA, MLSZ meghirdeti ezeket a fair play dolgokat, én azt gondolom minden játékos edző e mellett van, de vannak a játéknak olyan főszereplői akiknek ugyanúgy be kellene tartania a fair playt.

Sejtem kire gondolsz …

Az a 3-4000 ember aki itt volt, kimutatta a véleményét, de nem lehet erről nyilatkozni, mert eltiltanak.

Miért cserélted le a Tchanát?

Sérült volt két hétig, nem volt még 100%-os állapotban, nem tudod visszafutni már a Hanákkal, és nem akartam, hogy probléma legyen, ezért hoztam be a Sira Pistát.

Gratulálok a játékosoknak ahhoz, amit két hónapja csinálunk, természetesen nem akarom őket felmenteni, mert hibáztunk eleget, és ezt meg fogjuk beszélni, viszont ez a kiállítás a világ minden stadionjában kiállítás.

Ha kiállítják, lett volna 50 percünk, hogy tíz embert ellen játszunk

egyegyegyegyegyegy