Sopron.info.hu

Elfogadták

  2008 jan 17 / #lapszemle

FC SopronA Közgyűlésnek közel 3 órára volt szüksége ahhoz, hogy a három határozati javaslatot tartalmazó egy napirendi pontot megvitassa és döntést hozzon arról. Nagyon sok kérdés vetődött fel, amire részben alpolgármester úr, másrészt pedig a város által felkért szakértő, a Champions Consulting vezetője, Dénes Ferenc igyekezett maradéktalanul válaszolni.

A válaszok ismeretében végezetül megszületett a döntés, azaz 15 igen, 1 nem és 7 tartózkodás mellett a Közgyűlés elfogadta a határozati javaslatokat, amivel lehetőség nyílik arra, hogy az FC Sopron Futball Kft. teljes egészében a város tulajdonába kerüljön, és a jogtiszta viszonyokat ezáltal megteremtve elkezdődhessenek a potenciális új befektetőkkel történő tárgyalások.

A Kft. ma 11 órakor tartja taggyűlését, amin a többségi tulajdonost képviselő Első Magyar Mediátor Iroda, valamint a kisebbségi tulajdonos SMJV Önkormányzata vesz részt. A kisebbségi tulajdonos bejelenti vételi szándékát, innentől már csak az olaszokon múlik, hogy a tartozás átvállalásáért felajánlott jelképes összegért (1 Euro) eladják-e a többségi tulajdont. Az eredményről dél körül honlapunkon számolunk be!

forrás: fcsopron.hu