Sopron.info.hu

Élnünk kell a lehetőséggel!

  2009 febr 03 / #lapszemle

Szerdán 18 órától sorsdöntõ összecsapáson fogadjuk a Wisla Can-Pack Krakow együttesét. A párharc állása 1-1, így a szerdai találkozó dönt a továbbjutás kérdésérõl. Kapunyitás 16.30! Jegyek 1600, illetve 1000 forintos egységáron válthatóak. Székely Norbert vezetõedzõ bízik csapatunk erejében.

“A pénteki mérkõzést elõnyös pszichés állapotban kezdtük, de a sok tiszta dobóhelyzet elpuskázása után elbizonytalanodtunk. Sorozatos rossz döntéseinkkel pedig szétesett a támadójátékunk.

Tragédia azonban nem történt, egyszerûen rossz napunk volt, mely vélhetõen nem is az utolsó volt ennél a fiatal gárdánál. A párharc során végig éreztem a maximális koncentráltságot a lányoknál, így most sem kell õket felrázni, tudják, hogy milyen lehetõség küszöbén állnak.

Nagyon erõs csapat a Krakkó, de ha a saját játékunkat tudjuk nyújtani, agresszív védekezéssel mind támadásban, mind védekezésben, akkor jó esélyünk van arra, hogy alapvetõ célkitûzésünket túlszárnyalva belépjünk Európa legjobb nyolc csapata közé, mely óriási siker lenne!

Bízom benne, hogy lelkes szurkolóinknak, akik Krakkóba is nagy számban elkísértek minket, újabb örömet fogunk szerezni!”

wb-sopron.com