Sopron.info.hu

Előreléptünk és győztünk

  2009 szept 11 / #sport

Soproni KC-Güssing Knights 75:70 (28-16;11-20;21-12;15-22)

Soproni KC: Richardson 9/3, MOLNÁR12/3,KNIGHT18, BROOKS 19/6, Szabó 9/6 Csere: Horányi 3/3, Pojbics, Halmai 5, Gombás. Edzők: Meszlényi Róbert, Palotai Péter

Güssing legjobb dobói: Richards19/6, Heard14/3, Gaines11/3

A mérkőzés elején az osztrák csapat nagy iramot diktált, amelyből mi jöttünk ki jobban, a negyed végére elhúztunk.Töb lepattanónk volt és a gyors indítások is bejöttek.

Azonban a gyors játék sok hibával is társult, a második negyedben 10 pontos vezetésnél három eladott labda, elkapkodott támadások után a Güssing feljött, és a szoros eredményt a félidő végéig tartották. A harmadik etap is hasonlóan folytatódott, mint a második, állandósult a vezetésünk, újra elhúztunk 12 ponttal. A negyedik negyedet is mi tettük szorossá, döcögtek a támadások és sok büntetőt is kihagytunk, ezért a vége újra szorosabb lett.

Összeségében megint léptünk előre, Brooks és Knight egyre jobb formában, Richardson azonban még nem találja a helyét. A Güssing is előrébb tart a felkészülésben, váltogatták a védekezésüket, letámadtak, míg mi csak néhány védekezés és támadás variációt gyakoroltunk. Örvendetes viszont, hogy magyarjaink is egyre hatékonyabbak, úgy a védekezésben,mint a támadásban, bár a dobóformánk még messze nem az igazi, de a helyzetekig már eljutottunk.

sakc.hu