Sopron.info.hu

első hazai meccs

  2007 júl 28 / #programajánló

első hazai meccsVasárnap, első hazai mérkőzésünkön, a Honvédot fogadjuk. Csapatunk edzője,  a Kispesten világsztárrá vált Détári Lajos, a  játékos pályafutását ugyancsak a Honvédban  kezdő Pintér Zoltán, aki diósgyőri, és Vasasos kitérő után került vissza Sopronba, és a fővárosiaktól a Hűség Városába került Dancs Roland, a másik oldalon a korábban csapatunkban megfordult Bárányos, Tóth Mihály, Vincze Gábor, Ivancsics, és a soproni kötődéssel is bíró edző, Supka Attila teszi pikánssá.

csak keményen Zoli! A keretek alapján a vendégek képviselnek nagyobb játékerőt. Az FC Sopronból az előző fordulóban, Kaposváron kiállított Giura fog hiányozni. A sokat emlegetett “román csapat” jelzőt viszont egyenlőre elfelejthetjük, hiszen a keretben Giurán kívül nem található más ebből az országból.

A Budapest Honvéd Sopronba utazó kerete: Tóth Iván, Tomic, Tóth Balázs, Benjamin, Vincze Gábor, Vincze Zoltán, Diego, Palásthy, Koós, Magasföldi, Pomper, Bárányos, Smiljanic, Ivancsics, Genito, Schindler, Hercegfalvi és Abraham.

A játékvezető: Kassai Viktor asszisztensek: Erős Gábor és Deutsch Szabolcs.