Sopron.info.hu

Érdeklődnek a Sopron iránt

  2007 dec 14 / #lapszemle

Érdeklődnek a Sopron iránt  Sopron, december 14., 18.00 Hírek szerint az egyik befektető-jelölt tárgyalási időpontot kért.

Sajtótájékoztatót tartottak csütörtökön Sopronban, amelyen a kisebbségi tulajdonosnak számító önkormányzat képviselői vázolták fel a terveiket – számolt be a Kisalföld.
– A legfontosabb feladatunk most a helyzetelemzés, amelynek elvégzésére egy pénzügyi, jogi szakemberekből álló bizottságot kértünk fel – mondta Abdai Géza alpolgármester.

– Az eredményről már szeretnénk a december 19-i közgyűlésen tájékoztatni a képviselőket. Ez alapján készítjük el a csapat megmentése érdekében ütemtervünket. Közben folyamatosan tárgyalunk a játékosokkal, a beszállítókkal és az MLSZ-szel.
A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a többségi tulajdonos egyelőre nem jelentkezett, az MLSZ-nek pedig december 28-ig kell kifizetni az elmaradt nevezési díjakat.
Honlapunk információ szerint egyébként két cégcsoport is érdeklődik a Sopron iránt, az egyik külföldi, a másik pedig magyar. Az egyeztetések már a jövő héten elkezdődhetnek, hiszen a kisebbségi tulajdonos önkormányzat mindenképpen meg akarja menteni a soproni focit.
(s.z.)