Sopron.info.hu

Érdemes lesz szombaton meccsre jönni!

  2010 jan 16 / #sport

Aki még dilemmázott mit válasszon szombat délutáni programnak, annak egy kis segítséget adunk az alábbiakban. Remek hírrel szolgált honlapunknak klubunk ügyvezetője pénteken este: erősödött a csapatunk, újabb légiós csatlakozott együttesünkhöz, olyan aki tavaly már szerepelt együttesünkben.

Bár beszéltek, suttogtak róla a csapathoz közeliek, de Bokor Ákos és Meszlényi Róbert még a szerda esti szurkolói találkozón sem erősítette meg a találgatást.

Az illető nem más, mint bedobónk, P. J. Couisnard (PJ), az az amerikai játékos, akit remek, szívós védekezéséért, parádés zsákolásaiért (képünkön) imádott a publikum. PJ pénteken érkezett meg Sopronba, és részt is vett a társaság esti edzésén.

Az első pillantásra látszott rajta, hogy “karban tartotta” magát, nem hízott -és nem fogyott el. Persze kérdés, éles játékhelyzetben mennyit tud, mire emlékszik fél év kihagyás után.

Ügyvezetőnk, Bokor Ákos elmondta, szerda éjjel állapodott meg a játékossal, majd villámgyorsan repülőjegyet telepítettek a houstoni fiatalembernek. Csütörtökön sikerült a szerepeltetéséhez szükséges pénzösszeg nagy részére szerződéseket kötni illetve ígéreteket kapni.

„Nagyon gyors döntést kellett hoznunk, amelynek volt, van egy kis kockázata is, de sokkal később már nem lett volna érdemes új játékost hozni, majd beépíteni. Ugyanakkor mindenki tudta, hogy „rövid a kispadunk”, most ezt nyújtottuk meg egy ismert légióssal, akit igazi csapatemberként ismertünk meg tavaly”

– nyilatkozta az ügyvezetőnk. A szakvezetés a fentiek miatt bízik benne, hogy PJ hasznára lehet a csapatnak, még akkor is, ha az idei szabályok szerint egyszerre a négy légiósból csak három lehet a pályán.

A kapitány, David Brooks mindenesetre örült tavalyi játszótársa visszatérésének. Ami még örömteli hír, hogy technikai vezetőnk, Erdősi Gyula áldozatos, szinte éjt nappallá tevő munkájának eredményeként régi-új szerzeményünk akár már holnap pályára léphet a Szolnok ellen, tehát szombaton érdemes kilátogatni a meccsre, hogy régi kedvencüket lássák a szurkolók!

A Baráti Kör is készül a mérkőzésre, egyrészt kérik a szimpatizánsokat, hogy aki teheti kék felsőben érkezzen és a nagy érdeklődésre tekintettel jóval korábban (a mérkőzés 15.45-kor kezdődik!), mint szokott, másrészt már most buszt szerveznek az Albacomp elleni mérkőzésre.

A szervező Horváth (Hori) Tamás, a Baráti Kör elnöke, aki a jövő hét minden napján, csütörtökig várja a jelentkezőket az edzések ideje alatt az MKB Arénában. (A részletekről, részvételi díjról később)

sakc.hu