Sopron.info.hu

Erősítések az FC Sopronnál

  2007 okt 17 / #sport

Erősítések az FC SopronnálA sopron.info.hu kérdezett, Köteles Zsolt válaszolt:

sopron.info.hu: Eltünt az fcsopron.hu-ról a fórum, a hozzászólások lehetősége megszünt (majd visszatért), nagyon-nagyon lassan töltődik a site, és többen panaszkodtak, hogy vírust kaptak róla. Hogyan tervezik megoldani ezeket a problémákat?

Köteles Zsolt: Jelenleg csökkentett kapacitással működik a weboldal, várhatóan két hét múlva új szerverre költözik, és egy hónap múlva teljesen új honlapja lesz a klubnak kibővített tartalommal, és megújult designnal.

sopron.info.hu: “A Soproni Veterán” Sira István távoztával tovább szűkült, a már eddig sem túl bő, Debrecen ellen készülő keret. Vannak jó hírei is?

Köteles Zsolt: Hullám és Freud már a csapattal készül, Ködöböcz szerdán csatlakozik, Robertson játékengedélye már megérkezett, Deffoé még nem.

Daniel SeverinoÚj játékosok is érkezetek a kerethez Cristian Galliano olasz balhátvéd az osztrák másodosztályból és az ausztrál Daniel Severino, irányító középpályás. Eddigi csapatai: Bankstown City Lions FC , Sydney FC , Umea FC , IB Keflavik, Marconi Stallions FC , Millwall FC , Piacenza Calcio.

Pénteken utazik a csapat Hajdúszoboszlóra, másnap mennek Debrecenbe.

Hír még a klubbal kapcsolatban, hogy Giovanni Romani alelnök felajánlja a 2007/08 bajnokságból hátralévő hazai mérkőzések jegybevételének 10% Leukémiás Gyerekekért Alapítványnak