Sopron.info.hu

Évvégi musical est

  2008 jan 06 / #zene

Évvégi musical est2007. december 30.-án este 19 órakor mutatta be a Soproni MKB Aréna és a Rockopera Produkció Feke Pál – Új Világ Vár című Musical koncertjét. A kezdés idejére már minden ülőhely megtelt és kísérőmmel izgatottan vártuk, hogy végre megjelenjen valaki a színpadon. A fény és hangtechnika talán túl jól sikerült pár alkalommal a vibráló lámpáktól kísérőm inkább engem nézett a színpadon fellépők helyett, a hangosítás pedig, az én füleimnek bizonyult túlságosan erősnek.

Feke Pál igen csak hatékony ember volt a színpadon, már az első műsorszáma után a közönség hangulatát kezdte csiszolgatni, és pár próbálkozás után el is érte hatását. A többi fellépőt izgatottan várva kis csalódás érte a soproni közönséget, mikor megtudtuk, hogy Oláh Ibolya betegsége miatt nem jelenik meg a színpadon.

 Viszont Malek Andrea és Berkes Gabriella előadását igencsak nagy tapssal nyugtázta a kiéhezett közönség, Presser Gábor Ringasdd el magad című számát énekelte az egész terem. Majd Feke Pál, hogy tetőzze a soproniak szilveszter előtti hangulatát versenyjátékra, kényszeríttette az ott megjelenteket.

Sikerült olyan előadást produkálni a színpadon megjelenteknek, hogy a csak nem 2 órás ülés után alig vettük észre a széken nyugvó testrészünket. Mindent összevetve a szilveszteri előzetes megtette hatását, úgy láttam, hogy az ott ülők közül sokan elkapva a ritmust megtáncoltatták volna a szomszédjukat.

Az előadás végén vastaps nyugtázta a produkciót.