Sopron.info.hu

Ez a hét a kupáé!

  2009 márc 27 / #lapszemle

Szombaton 16 órakor a Gyõr elleni mérkõzésünkkel kezdetét veszi a NETRISK.HU Kosárlabda Nõi Magyar Kupa Döntõje. Székely Norbert vezetõedzõnknél érdeklõdtünk a csapat mögött és elõtt álló napokról, a várható esélyekrõl.

Hogy telt a hét? Teljes mértékben a Magyar Kupa jegyében, vagy a fél szemeteket azért továbbra is a Final4-on tartottátok?

Ezen a héten kizárólag a Magyar Kupa döntõjére készültünk, megadva ennek a sorozatnak a rangját! Fontos állomások következnek a csapat életében, de van annyi munka a hátunk mögött, hogy 3-4 edzéssel fel tudjunk készülni egy-egy ellenfélre.

Most azonban több csapattal is meg kell küzdenetek.

Igen, és igyekeztünk is az egész hétvégére készülni. A fókuszban természetesen a Gyõr elleni elõdöntõ mérkõzés áll, de speciális taktikai feladatokat is elvégeztünk, készülve a többiekre is. Szépen, összeszedetten dolgoztak a lányok a héten, mely mindenképpen biztató!

Nézzük akkor aktuális ellenfelünket, a Gyõr együttesét.

A gyõriek évek óta folyamatos fejlõdésben vannak, és ezen a szezonon belül is fokozatosan léptek feljebb és feljebb. Jó fizikummal rendelkeznek, minden poszton több játékost tudnak bevetni. Több válogatott játékossal rendelkeznek, Radunovic személyében pedig egy igazi klasszist is fel tudnak vonultatni. Komolyan kell vennünk õket!

Olyan védekezést várok a csapattól, mely megalapozza a könnyed támadójátékot. A szombati és a vasárnapi játéknapot szoros összefüggésben kell néznünk, a Gyõr elleni mérkõzésre tudjuk ráépíteni a következõ napi játékunkat. Tehát ahhoz, hogy vasárnap jó teljesítmény nyújtsunk, már szombaton is jól kell játszanunk.

Mivel lennél elégedett vasárnap késõ délután?

Csak a gyõzelemmel! Az elmúlt két évben kiharcolt elsõségünket szeretnénk megvédeni! Nem lesz egyszerû, hiszen nagyon jó csapatok szállnak harcba az elsõségért. Elõny lesz a hazai pálya, biztos vagyok benne, hogy szurkolóink hatodik emberként fognak minket támogatni!

wb-sopron.com