Sopron.info.hu

FC Sopron szurkolói ankét

  2007 júl 27 / #sport

FC Sopron szurkolói ankétMa 17.00 órakkor került sor a Városi Stadionban az FC Sopron szurkolói ankétjára. melyen részt vett az új szakvezetés Détári Lajossal az élen, a város képviseletében Abdai Géza, a tulajdonosokat Ambrus András, a klubbot Köteles Zsolt képviselte. Az új játékosok nagy része is megjelent: Pintér, Fehér, Ködöböcz, Zana, Hullám, Freud.

Détári Lajos elmondta, hogy az ötödik forduló után, a csapatot jobban megismerve tűzi ki a bajnokságban elérendő helyezést. Szó volt a a stadion befedéséről is, melynek terveit bemutatták. Köteles Zsolt ismertettette a távozók és az érkezők névsorát, és cáfolta a tárgyi tévedésektől sem mentes Bors Online-ban megjelent cikk állításait. Tervben van még a csatárposzt megerősítése is, ami a kivülálló számára a keret leggyengébb pontja.

A vasárnapi Honvéd elleni mérkőzés  érdekessége lehet, hogy pályára léphet Tóth Mihály, aki pályafutása legsikeresebb éveit töltötte Sopronban (gólkirály és kupagyőzelem), ahonnan Norvégiába igazolt, majd most vissza nevelőegyesületébe a Kispestbe.

Edzőnk Détári Lajos, a  Bp. Honvéd színeiben mutatkozott be az élvonalban és a válogatottban is.

Tavaly a selymes tiborral való “fight” előtt csapatunkban szerepelt, a Kispest alapembere Ivancsics Gellért.