Sopron.info.hu

FC Sopron

  2007 jan 05 / #sport

Köteles ZsoltKöteles Zsoltot az FC Sopron ügyvezető igazgatóját kérdeztük, arról, hogy mik a hírek a csapat háza táján.

Sopron.Info.hu: Mikor kezdődik a tavaszi felkészülés, milyen edzőmeccsekre számíthatunk?

 

Köteles Zsolt: A csapat hétfőn kezd az MKB Arénában, így készülve a teremtornára, ahol természetesen a továbbjutás a cél, bár elég nehéz lesz. A rá következő héten, szerdán az SVSE, szombaton a Celldömölk lesz az ellenfelünk. Reménykedünk a jó időben, bár így is valószínű, hogy nem a Városi Stadionban játszunk. A kezdési időpont és a mérkőzések helyszíne tehát marad időjárás-függő, mint azt már a szurkolók megszokhatták. Január végén két hétre Törökországba utazunk, ahol erős e4llenfelekkel mérkőzünk meg. A felkészülés utolsó hetében már nem várható edzőmérkőzés, de előtte még megmérkőzünk a Mosonmagyaróvár, illetve a Pápa csapatával.

Sopron.Info.hu: Voltak-e, a már ismerteken (Szabó, Homei) kívül játékos mozgások?

FC SopronKöteles Zsolt: A keretben egyelőre a már ismerteken kívül nincs mozgás, bár több hazai és külföldi játékossal állunk kapcsolatban. Mivel az átigazolási időszak csak január 20-n kezdődik, még van idő. Az is igaz viszont, hogy az esetleges érkezők a felkészülést a csapattal csinálják végig…

Sopron.Info.hu: Milyen célokkal indulunk a zalaegerszegi teremtornán?

Köteles Zsolt: Szeretnénk továbbjutni a január 27-i debreceni döntőbe. Ha ez nem sikerül azon a napon a Haladás gárdájával játszunk majd.