Sopron.info.hu

Feczesin interjú

  2007 jan 24 / #sport

Feczesin interjúSopron.Info.hu: Gratulálunk, csapatunkban, az őszi szezonban te lőtted messze a legtöbb gólt. Elemezve a teljesítményedet, két dolog szembetűnő: a szezon feléig egy gólt se lőttél, utána pedig tíz forduló alatt nyolcat, és háromszor a te találataiddal nyertünk.

1. forduló: sárgalap

4. forduló lecseréltek

6. forduló lecseréltek

7. forduló: mesterhármas

8. forduló:1 gól, lecseréltek

13. forduló:1 győztes gól, lecseréltek

15. forduló:1 gól, lecseréltek

16. forduló: győztes gól, lecseréltek

17. forduló:1 gól lecseréltek

Feczesin Róbert: Köszönöm a gratulációt. Az első meccseken is kidolgoztuk a helyzeteket, de valahogy semmi nem jött össze. Aztán a REAC ellen szinte minden sikerült. Igyekszem állandóan a legjobb teljesítményt nyújtani minden mérkőzésen.

S.I.hu.: Minek köszönhető ez a hullámvölgy, és hullámhegy? Hogyan értékeled saját játékodat, az adott időszakban?

Feczesin interjúF.R.: Fiatal vagyok még, talán ennek köszönhető az, hogy kellett egy kis idő, amíg felpörögtem. Az első meccseken nagyon szerettem volna gólt szerezni, talán ezért váltam kicsit görcsössé. Amióta végre betaláltam megjött az önbizalmam is és a játék is jobban megy így.

S.I.hu.: A javuló játékod okán, érzed már a szurkolók bizalmát?

F.R.: Szeretném meghálálni a szurkolók bizalmát és azt, hogy türelmesek voltak velem szemben.

S.I.hu.: Nem érzed visszalépésnek, hogy Magyarország második legnépszerűbb, óriási hagyományokkal rendelkező klubja, az Újpest után Sopronban folytatod a pályafutásod?

F.R.: Nem. Itt Sopronban rendszeres játéklehetőséghez jutok és egy fiatal játékosnak fejlődése szempontjából ez nagyon fontos.

S.I.hu.: Az utóbbi idők egyenletes teljesítménye felkeltette már más csapatok érdeklődését? Vannak hazai és külföldi kérőid? Hol folytatnád szíved szerint a pályafutásodat?

Feczesin interjúF.R.: Szinte minden mérkőzésen voltak játékosmegfigyelők, de konkrét ajánlatról most nem beszélhetünk. Tudomásom szerint olasz, dán, francia csapatok érdeklődtek utána az ősszel. Hogy hol szerepelnék szívesen? Talán az olasz, vagy spanyol bajnokságban, esetleg még Franciaországban.

S.I.hu.: Mit vársz magadtól és a csapattól a bajnokság hátralévő szakaszában?

F.R.: Szeretném, ha tavasszal eredményesebben szerepelnénk, és sokkal előrébb végeznénk, mint a tavalyi bajnokságban.

S.I.hu.: Üzensz valamit honlapunk olvasóinak, a soproni szurkolóknak?

F.R.: Kérek mindenkit, aki kijön a mérkőzéseinkre, hogy biztassa a csapatot. Sokkal jobb teljesítményre vagyunk képesek, ha folyamatosan érezzük a szurkolók szeretetét.

S.I.hu.: Köszönöm az interjút.

F.R.: Szívesen.