Sopron.info.hu

Fel vagy le?

  2007 nov 03 / #programajánló

Fel vagy le?Sorsdöntő mérkőzést játszik az FC Sopron, az azonos pontszámmal előtte álló Siófok ellen hazai pályán. Sorsdöntőt, de mivel a csapat történetében másodszor (először tavaly) kiesőhelyről kezdi a fordulót, valószínűleg a hasonló téttel bíró mérkőzések jönnek sorban.

A játékoskeret erőssége nem, de az utóbbi két meccsen elért eredményt talán, a soproniakat teszi a mérkőzés esélyeseivé, de egy esetleges vereség még a jelenleginél is mélyebb – ha van lejjebb – válságba sodorhatja a gárdát.

 A csapat edzője csak olaszul beszél, így se németül, se angolul, se magyarul nem tudunk vele kommunikálni, ezért Köteles Zsoltot, a csapat ügyvezetőjét kérdeztük a meccs előtt.

Köteles Zsolt: Galliano játékengedélye még nem, de Pocucaé és Deffoé megérkezett, így ők az edző rendelkezésére állnak. Freud továbbra is sérült, Tchanaé Debrecenben kiújult, ö sem játszik, Pintérnek aláfordult a bokája Debrecenben, de ö ennek ellenére valószínűleg már szerepelni fog. Csontosnak és Diusztusnak is hasfalhúzódása van, injekciós kezelésen vesznek részt, ők sem játszhatnak. Gyömbér továbbra is rehabilitációra jár Pestre.

Sopron.Info.hu: Azt hallani, hogy Reinhard és Hullám elhagyja/elhagyta a csapatot. Mi ebből az igazság? Köteles Zsolt: Hullám sérült volt, nem volt formában, és ezért az NBIII-as csapatban játszik, Reinhardal ugyan ez a helyzet.

Sopron.Info.hu: Újra meg újra felröppenek hírek arról, hogy Sopronban továbbra sem rendezték a tartozásokat

Köteles Zsolt: Ma érkezik a tulajdonos, folyamatosan rendezzük az elmaradásokat.

 

FC Sopron – BFC-Siófok Soproni Liga-mérkőzés,

Sopron, Városi Stadion 16.00