Fennforgás

Autó, motor, busz, gyalogszer, kerékpár … Lényeg, hogy nem közlekedünk simán a város két fő utcáján. Persze, hogy az egyik a Csengery utca. Van olyan időszak amikor nem toldoznak-foltoznak valamit azon a szerencsétlen úton?

Mire kész lesz ez a fele megint kezdhetik a másik részét. Nem vagyok építész, de jellemző, hogy spórol a kivitelező, az út minőségének kárára, szóval nem csodálkoznék. A reggeli rohanásban még két autó sem fér el, a busz amin valamelyik nap ültem még a motorját is leállította, megvárva a szembejövő forgalmat… A másik ‘kellemes’ időhúzó és idegtépő, az elkerülő.

Kész élmény a tömött sorban várni a zöld jelzést. Természetesen este és éjjel nem is jut eszébe senkinek sem a munka.

Nehogy már ne tartsuk fel a forgalmat!

Mi is történik az autópályás tervekkel?

Fennforgás

5443 / 1942 látogató

kapcsolódó cikkek

“Fennforgás” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. A gyalogos közlekedés is külön élmény,hátha még babakocsival probálkozol.

 2. Semmi gond nem lenne ezzel a útfelbontás dologgal ha:
  -nem egyszerre lenne minden szétbombázva
  -rendezett lenne a dolog, jelzőőrök lennének akik tudják mit csinálnak
  -és végül befejezés után két hónappal nem jutna eszükbe, hogy valami kimaradt és vágnák keresztül a friss majdhogynem még meleg aszfaltot.
  Röviden ennyi a véleményem, de ha megadatik egyszer veszek egy úthengert meg egy aszfaltozó masinát és megmutatom mi az hogy sima út.

 3. A fiuk a bányában dolgoznak, mondta hofehérke a hercegnek, majd szerelmeskedtek, jokat ettek, és meg is jegyezték de büdös ez a hapci….olyan munka szaga van, az meg büdös. Persze biztos jobb lenne ha nem vezetnének be othonokba vizet vagy gázt, és megfagynának az emberek vagy a fekália uszna a járdán, de a munka már csak ilyen, büdös….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

13 − 2 =