Sopron.info.hu

Fesztiválbelépők: akciók és opciók

  2009 ápr 23 / #Volt Fesztivál 2009

Néhány nap múlva, április 30-án éjfélkor ér véget a Sziget kedvezményes jegyelővételi időszaka. Ezt követően a fesztivál közönsége már csak helyszíni áron vehet belépőt.

Jó hír, hogy a felsőoktatásban tanuló diákok idén akár 50%-kal olcsóbban juthatnak hozzá Sziget bérlethez; a kedvezményes Szigetes diákprogram részleteit a fesztivál honlapján, valamint a www.sziget.meex.hu weboldalon ismerhetik meg az érdeklődők.

A napijegyek terén is kedvezményt vezetnek be idén a Sziget szervezői. Este 23.00 után féláro n jöhetnek be a látogatók és élvezhetik a Sziget adta − hajnalig tartó − buliforgatagot.

Június 12-én éjfélig a VOLT Fesztiválra és a Heineken Balaton Soundra még kedvezményesen lehet megváltani a jegyeket. A két fesztiválra közös, „kombinált bérlet” is váltható.

A Sziget, a VOLT és a Heineken Balaton Sound belépői nemcsak készpénzért, de különféle csekkel és utalvánnyal is megvásárolhatók a honlapon jelzett jegyirodákban.

Kiemelt jegyiroda: VOLT BOLT (Bp. VII. Klauzál tér 14.)

Belépőjegy az xpress.hu webáruház segítségével futárral is rendelhető, illetve a honlapokon online is vásárolható.

Mindazok, akik a www.volt.hu/klub oldalon regisztrálnak, és az xpress.hu oldalon keresztül rendelnek VOLT-bérletet, 2009-es VOLT pólót és VOLT CD-t is kapnak ajándékba.

Részletek:
VOLT Fesztivál