Sopron.info.hu

Fesztiválbérletet karácsonyra

  2008 dec 05 / #Volt Fesztivál 2009

Tartalmas nyarat ígér a fesztiválozó közönség számára a 2009-es év. A Sziget, a VOLT Fesztivál és a Heineken Balaton Sound munkatársai itthon és külföldön egyaránt gőzerővel dolgoznak azon, hogy több száz hazai fellépő, koncertek, színházi előadások, látványosságok és élményteli produkciók mellett több tucat világsztárt szerződtessenek a legsikeresebb hazai fesztiválokra.
Számos műfaj legismertebb és legkeresettebb zenekaraival és dj-ivel tárgyalnak világszerte, és azt ígérik: az év elején már publikus lehet néhány nagy név a repertoárból.

Fesztiválbérletekhez alábbi helyeken juthatsz hozzá

  • Személyesen Budapesten csak a VOLT BOLT -ban (VII. Klauzál tér 14.), ahol a készpénzes fizetés mellett Üdülési
  • Csekket, illetve Sodexo Kultúra és Sodexo Ajándék utalványt, valamint Accor utalványt is elfogadunk.
  • Ha magaddal hozod a VOLT Fesztivál klubkártyádat, a megvásárolt bérletek mellé választhatsz magadnak 1-1 VOLT, Balaton Sound, vagy Sziget pólót.

A karácsonyi időszakban a vidéki jegyelővételi helyek közül csak Sopronban, a Várkerület 85. alatti Gyógynövényboltban vásárolhatók bérletek. Ugyanitt szintén beválthatók a felsorolt utalványok és csekkek.

Az internetes vásárláshoz kétféle lehetőséget biztosítunk.

  • Kizárólagos partnerünk, az Xpress.hu webáruház futáraival az ország bármely pontjára házhoz szállítja a megrendelt bérleteket . A házhozszállítás díja mindössze néhány száz forint, több bérlet, vagy az Xpress-en kapható
  • DVD-k vásárlása esetén azonban ingyenes. A vásárláshoz nem szükséges bankkártya, a jegyek ellenértékét a futárnál kell fizetni.

A fesztiválok honlapján bankkártyával, online is vásárolhatsz bérletet . Ebben az esetben a jegyet helyettesítő vócsert e-mailben kapod meg. Ezt a vásárlást 2% banki kezelési költség terheli.
A jegyárakat és a bérletvásárlással kapcsolatos részleteket a fesztiválok honlapjain találod meg.