Sopron.info.hu

Foglalj szállást a VOLT Fesztiválra!

  2008 ápr 28 / #Volt Fesztivál 2008

Foglalj szállást a VOLT Fesztiválra!Kedves Klubtagunk! A tavalyi évhez hasonlóan, idén is lehetőség nyílik arra, hogy szállást foglalj magadnak a VOLT Fesztivál weboldalán keresztül. A legkülönfélébb szállástípusok között válogathatsz a kollégiumoktól a panziókon át a legjobb szállodákig, igényed, ízlésed és pénztárcád függvényében.

A lényeg, hogy a weboldalon keresztül egyszerűen, kényelmesen és főleg IDŐBEN foglalhatsz szobát magadnak és barátaidnak a VOLT Fesztiválra. Ha a kimerítő bulik után nyugodt pihenésre vágysz, foglalj szobát itt, a VOLT.hu-n akár már most!

Az oldal elérhető a www.volt.hu./info/szallas vagy a http://www.voltszallas.hu/ címen április 29-től.

Az online szállásfoglalás április 29-én 14 órától elérhető!
SZÁLLÁS VOLT KLUB TAGOK SZÁMÁRA

Faház és VOLT Klub Panzió

Az előző évekhez hasonlóan természetesen idén is külön gondoltunk a VOLT KLUB tagjaira. A kempingben található, méltán kedvelt faházakat kizárólag a klub tagjai foglalhatják le a szokásos, online foglalással. 2 vagy 3 személyes faházak választhatók a készlet erejéig. Ezek a házikók teljesen egyformák, ellátottságuk pedig meglehetősen szerény (ágy, szekrény).

Nagy előnyük viszont, hogy a kempingben, hűs fák árnyékában, közvetlenül a fesztivál területén vannak, így a hajnalig tartó bulik után nem kell sokat gyalogolnotok, ha pihenésre vágytok. Ha ilyenben szeretnél lakni, szemfülesnek kell lenned: a házikókat rendszerint pár óra alatt elkapkodják.

Mivel a faházak száma erősen korlátozott, más lehetőséget is kínálunk a Klub tagjainak: Sopron egyik egyetemi kollégiuma idén is VOLT KLUB PANZIÓ néven várja a fesztiválra látogató vendégeit. Ebben az évben a Botanikus-kertben található kollégium várja szórakozásban megfáradt, pihenésre vágyó klubtagokat. (cím: Sopron, Ady Endre u. 5.)

Ez sem rossz választás: igaz, hogy a koncertektől kicsit távolabb van, viszont éppen ezért csendes, kényelmes-komfortos, és minden szoba külön zuhanyzóval van ellátva. Ezek is a faházakhoz hasonló módon foglalhatók: az interneten keresztül, csak klubtagoknak.

Fontos tudnotok, hogy a házakat és a VOLT KLUB PANZIÓ szobáit csak 4 éjszakára vehetitek ki, viszont az 1. éjszaka ebben az évben is grátisz!

Árak:
Kétágyas faház: 18000.- Ft
Háromágyas faház: 27000.- Ft
Kétágyas szoba a VOLT Klub Panzióban: 27000.- Ft
Az árak július 2-5-ig 4 éjszakára értendők.

A VOLT Klub online szállásfoglalás április 29-én 14 órától elérhető!