Sopron.info.hu

Fontos győzelem idegenben!

  2007 aug 18 / #sport

Fontos győzelem idegenben!Tatabánya 1000 néző Játékvezető: Sápi Csaba Asszisztensek: Pápai Zoltán, Ortó Gyula

FC Tatabánya: Poleksic – Kriston, Farkas V., Filó T. , Németh – Ughy (Sándor, 69.), Balogh Z. (Megyesi, 75.), Weisz, Hajdu N. – Perez, Horváth P.(Ferenczi, 79.)

Vezetőedző: Mészáros Ferenc

FC Sopron: Varga Z. – Farkas A., Sifter, Dlusztus, (Ködöböcz a 46.), Csontos (Reinhard, 71.) – Fehér Z., Pintér Z., Dancs, (Hullám a 20.), Gyömbér – Tchana, Belic

Edző: Détári Lajos

gólszerző: Tchana 60p.
 

Langyosan kezdődött a mérkőzés, mezőnyben folyt a játék, a huszadik percben Détári változtatni kényszerült : Dancs megsérült, helyére Hullám jött be. Egyenlő erők küzdelmét hozta az első félidő. A második játékrészben Gyömbér volt különösen aktív, akinek a passzából Tchana megszerezte második gólját soproni színekben, és a vezetést az FC Sopronnak. A gól után cserék, sárgák, a küzdelem dominál, de a kapuk nem forogtak veszélyben,  megvan az első győzelem, és mindjárt idegenben. Ezt a meccset hozni kellett, és hoztuk is. Folytatás a REAC ellen szombaton!

Détári Lajos nyilatkozata honlapunknak a mérkőzés után:

Sopron.Info.hu: Gratulálunk a győzelemhez! Hogyan értékeli a mérkőzést?

Détári Lajos: Nagyon jó mérkőzés volt, a csapat átérezte milyen nehéz mérkőzést játszunk. Mindenki 100%-on odatette magát, és jó játékkal sikerült nyernünk. Kezd kialakulni az a mag, aki viszi a csapatot, akik régi soproniak, és tudja mit jelent ebben a mezben játszani, a fiatalok meg kezdenek beérni melléjük.