Sopron.info.hu

Forgatják a Múmia 3-at!

  2008 márc 16 / #mozimánia

Forgatják a Múmia 3-at!Megérkezett a The Mummy: Tomb of the Emperor Dragon rövid sztorivázlata. Eszerint az O’Connell család a II. Világháború alatt az angoloknak kémked és egy utolsó megbizatásuk során gyűlik meg a bajuk egy i.e. 50-ben uralkodott kínai császárral.

Rachel Weisz visszautasította a Múmia harmadik epizódjának főszerepét, helyét Maria Bello vette át. Ezzel kialakult a végső szereplőgárda, melynek tagja Brendan Fraser, Jet Li, Michelle Yeoh és Luke Ford. Ma kiderült, miről is szól majd a The Mummy: Tomb of the Emperor Dragon címet kapott epizód.

I.e. 50-ben élt egy zsarnok császár Kínában, akit egy varázslónő alaposan megbüntet: egész seregével együtt égetett agyaggá változnak. A történet itt átugrik az 1946-os évbe. Rick és Evelyn Angliában, Oxfordshire-ben élnek. A II. Világháború alatt kémkedtek az angoloknak, ám új életüket nagyon unják. Épp kapóra jön egy utolsó küldetés, melyben egy értékes emléktárgyat kell visszaszerezniük, melyet Kínából loptak el.

Jonathan véletlenül épp ott él, egy elég jól menő bár tulajdonosaként. Az immáron tinédzser Alex O’Connell is itt tölti mindennapjait egy ásatáson. A négyes természetesen belefut az agyagszobrokba és egy véletlen folytán felélesztik a zsarnok uralkodót.

A rendező, Rob Cohen lélegzetelállító látványt ígér. Elmondása szerint lesz itt minden: A xXx-ben is láthatott lavinás menekülés, epikus csaták, látványos harcok, humor, kaland és minden, ami az előző két részben is megvolt. A bemutató jövőre esedékes.

Forrás: SG.hu