Sopron.info.hu

Gladiátorok szikrázó összecsapása

  2007 nov 03 / #sport

ez lett belöleLegalábbis erre lehetet számítani a tabellára nézve, de ez ma valahogy nem jött össze. Alacsony színvonalú mérkőzésen, a harmat gyenge FC Sopron hazai pályán csak gólnélküli döntetlent tudott elérni, az ugyancsak nem túl acélos Siófok ellen.

A meccs elején a hazaiak uralták a játékot, de fölényük meddő volt, ebben az első húsz percben alakítottuk ki három helyzetünk közül az elsőt, amikor Aquino bombázott öt méterről a kapu fölé. Ennek az időszaknak a krónikájához tartozik még,

hogy megsérült az olasz csodacsatár Aquino, és helyére Cosco Pintért hozta, ami előre vetítette, hogy a csatárt középpályásra cserélő talján “mester” nem a fejvesztett támadásra rendezkedett be.

A játékosok be is tartották játékosai, és az egész meccset tekintve egy mezőnybe folyó eseménytelen 90 percet hoztak össze. Ehhez jó partner volt, az ugyancsak védekező taktikával pályára lépő, Tornyi edzette Siófok is.

Első és egyetlen komoly lövésünket, ami eltalálta a kaput, Pintér eresztette el az 51. percben, ami sokat elmond a játékunkról. A felettébb szürke mérkőzést Deffo első félidei agilis játéka, és a gyengén bíráskodó Szabó Zsolt által kiosztott 10 sárga és egy piros lap. A piros nálunk volt, amit Belic révén kaptunk az 58.-ik percben, de a kiállítás sem a hazaiakat, sem a vendégeket nem paprikázta fel, és maradt a lagymatag tili-toli. A Siófok részéről még talán érthető is lenne, de valaki szólhatott volna az olasz mágusának, hogy egy kiesőhelyen álló csapatnak, hazai pályán, egy vele azonos pontszámmal álló, gyenge játékerőt képviselő ellenfél ellen támadnia kell.

Aquino megsérülGladiátorok szikrázó összecsapásaBelic kiállítása

A Scorpions ultrái a meccs végén már megénekelték a jó Vincenzo jövőjét, amire honlapunk szavazása is irányul: Arrivederci Cosco! Ez így továbbra is nagyon gyenge, és mivel megvolt az edzőnek a sokat emlegetett ideje a csapat összerakására, láthatjuk, hogy mire képes. Nem nagy bátorság kijelenteni, hogy Détárival előrébb lennénk.

A téli beharangozott nagy erősítéseknek az edző személyét is valószínűleg érintenie kellene. Hogy a költővel szóljak ez így eddig: K***a Gy***e!

 

 

Soproni Liga, 13. forduló:
FC Sopron – BFC Siófok 0-0
Sopron, 1500 néző
v.: Szabó Zs.
Sopron: Takács – Deffo, Farkas, Fehér, Károlyi – Sifter – Györök (Birtalan, a szünetben), Dancs, Zana (Csikós, 59.) – Aquino (Pintér, 16.), Belic
Siófok: Hegedűs – Ambrus (Melczer, 84.), Kuttor, Forgács, László – Eugene – Homonyik (Csopaki, 77.), Nagy L., Kanta Sz. – Fülöp Z., Kozmor (Gajda, 88.)
sárga lap: Fehér (9.), Belics (11., 58.), Györök (31.), Pintér (35.), Deffo (85.), illetve Homonyik (31.), Nagy L. (49.), Ambrus (50.), Fülöp (62.)
kiállítva: Belic (58.)