Sopron.info.hu

Győzelem a Motim ellen

  2009 ápr 05 / #sport

Végh Tibor pár mondatban összefoglalta a mérkőzést: Nehéz meccsre számítottunk, stabil jó csapat otthonában látogattunk. Fegyelmezett védekezéssel és gyors kontratámadásokkal akartunk eredményesek lenni.

Az első félidőben a tapogatózós időszak után egy szép kontratámadás végén Varga Zoltán góljával megszereztük a vezetést. Így előnnyel vonulhattunk pihenőre. A második félidőben ellenfelünk kihasználta védelmi megingásunkat és kiegyenlített.

Csapatunk erejét mutatja, hogy a kapott gól ellenére nem estek össze, újabb pontos kontratámadás végén újabb gólt ért el csapatunk Homor Gábornak köszönhetően. A mérkőzés következő fontos momentuma szép támadásunkkal indult, melyből majdnem növeltük előnyünket, ám a hazai csapat rutinját jelzi, hogy védelmünk lerohanva kiegyenlített.

Csapatunk azonban egyáltalán nem esett össze! Szép, gyors kontratámadást követően az ellenfél védői már csak szabálytalanul tudták megállítani csatárunkat. A megítélt büntető jogos volt. A mérkőzés 89. percében Böcskör Zsolt állt a labda mögé, és bal lábbal a bal oldalra kegyetlenül bevarrta a győztes gólt!