Sopron.info.hu

Gyülekeznek a viharfelhők?

  2007 jún 08 / #sport

FC SopronAz NB1.hu online hírportál, Gyülekeznek a viharfelhők a Hűség Városában címmel, írást jelentett meg arról, hogy az FC Sopronnál fizetési nehézségek vannak, és a csapat NB1-es indulása is meghiusulhat. Ennek kapcsán felhívtuk Köteles Zsoltot az FC Sopron ügyvezetőjét, aki elmondta,

 

hogy a tartozások nem kéthónaposak, és a Munteanu eladásásból befolyt összegből, két héten belül, kifizetik a játékosok felé fennálló összes elmaradást, prémiumokkal együtt.

Köteles ZsoltAz NB1-es indulással kapcsolatban az Fc Sopron legkésöbb csütörtökig benyújtja az összes papírt, ami a formai okok miatt elutasított nevezéshez hiányzik, és 100 %, hogy jövőre is az első osztályban szereplünk.
 

Tartozások Sopronban
Sopron, június 8., 12.00 Gyülekeznek a viharfelhők a Hűség Városában.
Mint ismeretes, a Sopron nevezését sem fogadta el az MLSZ a következő bajnokságra. Honlapunk úgy tudja, hogy a soproniaknál nemcsak formai hiányosságok léteznek, hanem bőven vannak tartozások is.
Információink szerint a játékosok tavasszal még nem kaptak prémiumot, ráadásul kéthavi fizetésükkel is tartoznak nekik a vezetők, ráadásul köztartozásai is vannak a klubnak.
A játékosok abban reménykednek, hogy legkésőbb az első edzésen tájékoztatást kapnak arról, mikor juthatnak hozzá a pénzeikhez.
(s.z.)
NB1.hu